Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Pan Reček to napsal za mě-vše je o lidech v tomto případě členstvu

0 0
možnosti
AR

Vždy záleží na členstvu strany zda je ochotno pracovat ve prospěch strany tak, aby po výrazném poklesu pozvedli stranu z kolen zpět na nohy. To se po změnách ve vedení daří teď členům ODS. Podobné to bylo i u lidovců, kteří i vypadli z parlamentu. Ale dokázali se tam zpět vrátit. Záleží na ochotě členstva. Soumrak však vidím nad budoucností TOP 09!!Jak dopadne ČSSD rozhodnou její členové.

0 0
možnosti
ZD

Je otázkou jestli ti, kteří stranu dotáhnou do kolen, jsou schopni ji pozvednout na nohy. Nic není otázkou jedné nevydařené schůze. Vše je otázkou času a jestli pomalu klesající preference nejsou dostatečným impulsem ke změně, kdy se kýžený impuls dostaví do těch samých hlav?

0 0
možnosti
PK

Telička? Mnohokrát jsem ho v poslední době poslouchal, proč zradil ANO anebo opačně, ale že by tento pán mohl vésti ČSSD k výšinám:-);-D

0 0
možnosti
LC

„Hurá antievropanství“ ODS. No, když dojde na lámání chleba, tak sklopí uši a podepíšou cokoli, aniž by se alespoň pokusili trochu vzdorovat.

Jó a Telička, to je výbornej tip. Ten se přicucne na kohokoli, když z toho bude kapat. A je určitě ještě spousta voličů, kteří ho považují za seriózního, chytrého úředníka, který se vyzná. Je fakt, že on se vyzná.

0 0
možnosti
PK

S tím Teličkou jste mě předběhl. On se možná "vyzná" v EU ale gros je v domácí politice.

0 0
možnosti
ZD

Já autora nikdy nemusel, ale abych hned při spatření jeho jména plival bezduché formulace na to chce ... vlastně nic.

Zkuste hrdinové alespoň argumentovat. Nebo si alespoň přečtěte co si myslí člověk, který viděl a vidí do politiky o kilometr dál než kdokoliv z vás.

2 0
možnosti
Foto

Nenapadlo by mě, že zrovna Vás budu z diskuze plusovat... ovšem s článkem souhlasím, a s tím že na rozdíl od nás plklalů to J.Paroubek dotáhl na premiéra rovněž... (jinak sympatický mi nikdy nebyl)

0 0
možnosti
PP

Že vás to ještě baví. Já už bych dávno prodal svůj sexymozek nějaké univerzitě a žil z toho spokojeně až do smrti.

0 0
možnosti
Foto

Tak to by tedy určitě takhle nešlo, protože Jiří Paroubek si myslí, že je zrovna tak nesmrtelný a bude věčně živý - jako Vladimír Iljič Lenin.

1 0
možnosti
Foto

Pan Jyrka asi hledá na dveřích do europarlamentu stopu, kde tesař nechal díru. Problém spočívá pouze v tom, že až tu díru najde, vlézt tam přes LEV21 nepůjde a přes ČSSD, kde již není vítán, už ale vůbec ne. ;-(

0 0
možnosti
Foto

" Ukázaná totiž platí. "

;-D

Děkujeme za ukázání....

Mínus karma

0 0
možnosti
JO

Tak návod bychom měli.

0 0
možnosti
PK

Ano ano ano. Pan Paroubek překvapil, aby v závěru potvrdil jisté. Myslím si, že popis současné situace vystihl velmi dobře. Kdyby na závěr nepřišlo známé JÁ JÁ JÁ. ČSSD stále nechce pochopit, že kdyby vzala expremiéra zpět, měla by ve volbách minimálně 40% a kdyby vál příznivý vítr, možná i 105%. Pane Paroubku, asi těžce nesete to, že jste minulostí.

4 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,24
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik