Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Docetl jsem az ke slovu "dotovani". Dal neni proc cist. Reseni levicaka na ukor danovych poplatniku.

Nebudu kritizovat autora clanku za jeho minulost. Ale jeho nazor pri uskutecneni, bude pricinou nedostatku penez ze soukromich fondu. A to je ta nejvetsi ztrata.

1 0
možnosti
VV

Jen by mě zajímalo jak se byty budou přidělovat. Zase pofrčí úplatky. Nebo budou zase jen pro pár vyvolených lenochu? Co se bude dít s neziskovkou až nebudou nájemníci platit? Neziskovka zkončí a byty si odkoupí zastupitelé? Nebo neplatiče vystěhují, ostatně jako dnes s tím nejsou problémy.

Dále by mě zajímalo jak je nyní pokřivený trh, dle mého pouze nabídka a poptávka a tak je to zprávě.

1 0
možnosti
Foto

Když byl Jiří Paroubek premiérem, tak pro bydlení neudělal vůbec nic a nyní když je již dávno hotová NULA, radí, jak se to má /všechno/ správně dělat. Jak legrační...!!

3 0
možnosti
RC

No hlavne v letech 1998-2004 byl namestek primatora. Tedy v dobe, kdy se v Praze masivne privatizovalo.

0 0
možnosti
RC

Mozna jste nepstrehl, ale krome komunalnich bytu a bydleni ve vlastnim, existuji jeste najemni byty vlasnene soukromniky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,26
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik