Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Pokud bude Babiš brabčit program ČSSD ještě nějakou dobu, dopadne ve volbách jako ČSSD. Do 10%.

0 0
možnosti
Foto

Pánové, kdo z vás na to má? Ha? Já 60 korun na 10 deka sejra z Francie ještě pořád mám. A že vy nemáte, tak proč jste se lépe neučili??

0 0
možnosti
PK

Klasický článek “vím to nejlíp”

1 0
možnosti

Vy zase všechno víte nejlíp? Že si Vás Hamáček nevzal za poradce?

Jestli jste vlastně nechtěl napsat, že Bohoušovi se nic, o čem píšete, nepodařilo uskutečnit. Když to tedy už ČSSD dlouho ví, a mluví o tom.

0 0
možnosti
MP

A kdo myslíte že tu sektorovou daň bankám zaplatí, budou to drobní střadatelé, rodiny s dětmi , pracující lidé kteří si šetří peníze, těm to zase seberete a rozdáte nepřizpůsobivým

občanům, to je socialistická politika e ne sociální.

3 0
možnosti
Foto

Zrovna objem dávek vyplácených i nepřizpůsobivým se za vlády ČSSD snížil skoro na polovinu toho, co se jim vyplácelo za vlády pravice.

0 0
možnosti
Foto

Ono by to možná chtělo navrhnout jiné řešení. Zdanit převod peněz z těch divident, které jsou převáděny do zahraničí, něco jako sektorová Tobínova daň.

0 1
možnosti
Foto

On ho nebrabčí, prostě se přizpůsobuje.

Dokud budou politici jen soupeřit, kdo co z čího programu nakonec uplatní, nikam to nepovede. Místo hašteření se o zásluhy byste měli myslet na prospěch voličů.

1 0
možnosti
PK
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,26
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik