Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím pravdivý rozbor od člověka, který u toho byl.R^

0 0
možnosti

P18a97v59e61l 58Š79u40n12d79a

24. 7. 2019 16:46

Bože... Hašek a Tejc... Navážíte se do pana Sobotky, ale přitom jste zapomněl na jména jako Palas, Fencl, Březina, Rath. Co jméno, to legenda. Ministr financí zavřený za defraudace, ministr zahraničí Jan "Kato" Kavan s StB minulostí a super nápadem na zajištění míru na Blízkém východě. A nad tím vším - Miloš Zeman. Nezasteskne se mi, až tato strana skončí v propadlišti dějin.

0 0
možnosti
Foto

S těmi politology má pravdu. Člověk se nestačí divit, když se dívá na ty "rozbory" na ČT 24.

1 0
možnosti

Ta kniha - to bude určitě BestCeler!:-)))

1 0
možnosti

Ja...ja...ja..., a presto prilis skromnosti. Nevzpomenul jste strileni mafie na vasi svatbe /s mrtvolkou/, vas gentlemansky pristup k vasi rodine, na to, jak moc vas lidi maji radi, ze by jste asi nevyhral ani volby do ulicniho vyboru, a ze jste uz jednu knihu prece napsal. Skoupila ji vase organizace, knihkupectvi hlasila totalni nezajem a pry se vam to podarilo prodat pres internet. Byt ferove vysetrovani a zkontrolovat, kolik jste tedy utratil za rozesilani /doklady jiste mate, prece jste to musel odepsat z dani/, zasli bychom. Vlastne spis ne. I jako dedecek jste jiste vzor - pamatuji si, jak jste pro nemanzelskeho syna vaseho syna koupil velkeho medveda. Jiste mu vozite darky jeste dneska. Na tu knizku se radeji vykaslete a ridte se nadpisem vaseho clanku. Drz se, sevce kopita. To znamena, To znamena - bulshit, bulshit, bulshit.

Doufam, ze to prectete I bez hacku, na tomto kompjutru je to slozite a zdlouhave.

0 1
možnosti

Vysvětlíte v té knize také to, jak jste po odchodu z ČSSD projel úplně všechny volby? Jeden by z toho totiž mohl usoudit, že zas takový politický myslitel nebudete a že neumíte spojovat lidi, jak o tom píšete v článku, že vy umíte a vaši oponenti ne.

1 1
možnosti
Foto

Egocentrismus, sebechvála a manipulace historií, to není obzvlášť dobrá vizitka. Ale u vás to po předchozích zkušenostech asi nikoho nepřekvapí.

Prospělo by vám držet se svého nabádání z titulku, jenže.... RaJ už neexistuje, tak nemáte kde vybírat prebendy, že? :-)

1 0
možnosti

Souhlas. Za těch 22%, po kterých jste ve funkci skončil, Vás tehdy všichni chytrolíni strašně kritizovali. Co by za to dali dnes.

4 0
možnosti

On už by stejně víc nezískal. Prostě táhl, dokud proti sobě měl “chachara” Topolánka. Proti umírněnému Nečasovi už jeho agresivní styl arogantní vystupování byly celkem k ničemu. Už to nefungovalo. Proto těch 22 %. Paroubek navíc ve své sebestřednosti neunesl, že už ho ve straně neposlouchají, s radši vystoupil. Pak svou vlastní stranu poškozoval okopáváním kotníků. Od té doby už ani jednou nedokázal vyhrát volby, v posledních senátních zcela propadl, a to se kvůli jeho kandidatuře rozhádala ČSSD (a on pak útočil na její vedení, když za ni chtěl kandidovat a vedení nechtělo). Asi chtěl vedení ČSSD vytřít zrak, ale voliči vytřeli zrak jemu. Teď jen zahořkle lamentuje a hraje si na oběť. Prý rezignoval, protože nechtěl, aby byla ČSSD v koalici s Věcmi veřejnými. Jak přesně tomu zabránil? To pro tu koalici byl jenom on sám, takže když odešel, tato možnost padla? Ostatně, je úsměvné, když teď říká, jak nechtěl spolupracovat s “kmotry”. Kdysi v éře ODS s nimi v Praze, kde byl tehdy v koalici, čile spolupracoval. Později, již jako předseda ČSSD, minerád spolupracoval se severočeskými kmotry. Tam to bylo jinší “palermo” než v Praze.

0 1
možnosti

Já..Já a zase já. Když jste byl tak úspěšný, jak je možné, že jste se svými Lvi skončil na jednom procentu;-D;-D;-D

2 1
možnosti

V druhé polovině roku, jak jsem slíbil, začnu psát knihu, která se bude právě touto problematikou zabývat....

...........................

To jsem zvědav, kdo koho zase zastřelí při jejím křtu.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS