Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Hřib je sice naprosto mimo mísu, ale to je autor taky - aneb jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet. nemáte co poučovat, co jste tu vy a vaše vlády vyprodukovali na celostátní úrovni, to byla poměrně slušná demonstrace vašich politických "kvalit".

0 0
možnosti
VG

Vídeň má dluh 7 miliard eur.

0 0
možnosti
JF

Zato vy jste svou trestuhodným amaterstvím shodil 2009 Topolánkovu vládu uprostřed Unijního předsednictví pátým pokusem bez jakéhokoli plánu Bé, Vy chochere. Že komentujete dnešní stav, ke kterému jste odpálil rozbušku, je dokladem totálního deficitu sebereflexe! Rv

7 1
možnosti
JP

Autor je nějak chytrý....Ale nevybočuje z komunistické linky hrbení a podlézaní "velkému", s jehož pomocí se pak lze u korýtka lépe udržet. Amatér Hřib tím zatížen není a s Číňany pěkně vyběhl. Klauzule o závazky ohledně zahraniční politiky nemají v dohodě mezi městy opravdu co dělat. Jen si vzpomeňte na řádění čínských "vítačů" a potupný dopis našich ústavních činitelů. Takhle se ponižovat snad většina lidí nechce.

4 2
možnosti
Foto

Je to k vzteku. Tak bezvadné rady, tak skvělý politik, jako je pan Paroubek. Tolik báječných nápadů, rad a postřehů. A ono nic. V senátních volbách v Ostravě až 6. místo a to daleko za podstatnými exoty.

Čím to bude, že ten pan Hřib má dost hlasů, aby se stal primátorem? Že by se tak nějak zase zpochybňovaly výsledky voleb?

Pane Paroubku, zkuste cvičení v bílém úborku. Tam vám to sluší nejlépe....

9 2
možnosti
DR

Dneska naprosto trefné pane Paroubek. R^

6 4
možnosti
PP

Na Hřibovi je vidět celková nevyzrálost politiky a politiků Pirátské strany.

Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=742433

Sdělil národu přezrálý, silně nahnilý ba až zplesnivělý tajtrdlík Jiří Paroubek.

4 5
možnosti
MK

Vy zřejmě stále nechcete pochopit, že každá akce vyvolává reakci. Akcí je v tomto případě Zemanovo podlézání Číně a vlísávání se do její přízně a to tak, že proti vůli nezanedbatelné části národa. To samé chování předvádí též ve vztahu k Rusku.

Tyto akce zákonitě vyvolávají reakci. Její nejviditelnější součástí jsou skutky pánů Hřiba z Prahy a Novotného z Řeporyjí. Nebýt Zemana, tak by tyto pány nikdy nenapadlo činit to, co právě činí. Až Zeman nebude prezidentem, vše se vrátí do normálních kolejí.

7 7
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,19
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik