Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J94a44n 14R15á97ž

5. 4. 2020 10:50

S budováním dálnic souhlas, s komunálním byty bych byl opatrný a v žádném případě bych nedoporučoval hledání nových investorů pro obsazení okolí dálnic tak vše zničujícím způsobem, jako to dělaly socialistické vlády.

0 0
možnosti
MP

Nejlépe vláda pomůže podnikání, když dohlédne, aby mu její úředníci PŘESTALI ŠKODIT.

1 0
možnosti
PS

Kouzlem nechtěného je, když provádí závěry a radí člověk, který neuřídil ani svoji rodinu. Rozpadla se jemu a jako šéf vlády i tam zkrachoval. Nechápu, co to je za systém, který umožní instalovat do čela vlády lidi, kteří předtím nic nedokázali. To M.Thatcherová byla jiná šéfová - obklopila se schopnými lidmi poté, co zvedla platy ministrů. 11 let potom úspěšně vládla. Proč se od ní nepoučili pánové Topolánek, Nečas a Sobotka?

0 0
možnosti
Foto

A co takhle investovat do toho, abychom byli alespoň v základních potřebách soběstační. Třeba v potravinách, aby nám zase patřila voda, abychom se prostě snažili vyrábět to co opravdu potřebujeme. Třeba i léky. Bylo by toho dost, co bychom měli. Problém je v tom, že to politikům vašeho ražení nevonní, protože by vyšlo najevo, že vy a vám podobní jste za těch posledních 30 letech udělali mnoho špatného. Takže já bych rád, aby ta pandemie měla spíše „politický“ dopad. Pak už půjde i to ostatní.

3 1
možnosti
Foto

A soběstačný má být kdo? Město, kraj? A má to být tak, že hlavním dodavatelem obilí, mléka, masa a výrobků z nich bude Agrofert?

Nevoní se píše s jedním "n".

Pokud by se nevyrábělo to, co potřebujeme, lidé by to nekupovali a dodavatelé by zkrachovali. Nevím, o jaké ekonomice hovoříte?

0 1
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,24
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik