Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak Hamáček se zřejmě snažil zachránit preference a myslel si, že když vyhandluje vakcíny, že bude u potenciálních voličů za hrdinu.

Tedy Kroupa,který patří k nejlepším investigativnim novinářům daleko od pravdy nebude.

6 8
možnosti
FL

Vyhandluje vakcíny, které než budou schválené, tak národ bude pročkovaný Pfizerem a Modernou. To jste vymyslel skvěle ;-D

7 3
možnosti
JL

Kauza Kroupa je hodně divná. Hamáček vehementně popírá , že by chystal byznys s Vrběticemi, ale Kroupa by musel být naprostý blázen, kdyby zveřejnil něco, co mu poslal Ovčáček a neověřil si 2 zdroje.;-O

0 0
možnosti
Foto

Zkušenost z doby "porevoluční" mi velí jedno:

Když Paroubek něco vehementně popírá a demagogicky přitom útočí na nositele této informace, tak je již předem v podstatě jisté, že ta informace je nejspíš pravdivá a síle jeho útoku je přímo úměrná přiblížení k pravdě.

Ten Hamáček už opravdu ztratil soudnost a myslí si, že může všecko - což ostatně čím dál silněji svým chováním předvádí.

Poděkování p. Paroubkovi za objasnění a potvrzení pravdivosti informace.

11 6
možnosti
Foto

Myslím, že Hamáčkovi nikdo nebrání Kroupu zažalovat, když je to tak nehorázná lež, ale nic nebude, protože to bude pravda. Všichni máte hroší kůži pane Paroubku, i vy!

9 5
možnosti
Foto

Už jste někdy někoho žaloval - nebo někdo jiný žaloval Vás?

Ono to totiž opravdu není jako jít si koupit housky;-)

4 2
možnosti

Když je vám všechno tak jasné, mohl byste nám vysvětlit, proč účastníci jednání na jedné straně nechtějí jeho průběh komentovat, ale na straně druhé taky nikdo z nich neřekne, že to, co zveřejnil Seznam.zprávy n e n í pravda. Takové sdělení přece mohou médiím poskytnout, aniž by se dopustili nějakého úniku informací. Pokud se zdráhají to udělat, znamená to pro mne jediné - nechtějí být za lháře, pokud by pravda vyšla najevo.

11 0
možnosti
JL

Zatím se vyjádřili dva účastníci, že tam nebyli nebo příšli pozdě. Ostatní mlčí. Dočkej času....

0 0
možnosti
Foto

Taky je možné, že jde o geniální taktiku, jak pomocí "užitečného" Kroupy ,ochotně skákajícího na špeky, zesměšnit a znemožnit média s opozičními politiky.

1 3
možnosti
OU
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti
OU
ZZ

Ještě před měsícem BIS nevěděla vůbec nic, dokud jim Bellingcat nedodal podklady. Je zajímavé, že ale podklady nedostala jen BIS, ale i hafo novinářů.

To je naprosté selhání BIS !!!

:-P:-P:-P

6 8
možnosti
OU
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 10
možnosti
BM

Ani má 90letá matka to nemá v hlavě tak pomotané jako vy.

7 2
možnosti
OU
  • Počet článků 841
  • Celková karma 26,88
  • Průměrná čtenost 1914x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik