Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Novinář je hrdina. Opravdu hrdina. On jde se svými názor na trh, on všem, kteří zvládají četbu ukazuje, jaký je mamlas. U zmiňovaného Mitrfanova je to zpestřeno tím, že značnou část života zastával určitý pohled a najednou jej zásadně změnil. Dvojitý?

3 1
možnosti

Myslím, že Mitrofanov svůj názor nezměnil. Pouze se maskoval jako příznivce ČSSD.

0 0
možnosti
Foto

U článků pana Mitrofanova je zajímavá akorát diskuze.

2 1
možnosti

Naprosto chápu, že zrovna tobě imponuje diskuse na Novinkách.

0 1
možnosti
Foto

za a... i já byla jako mládě neznalé urvaná z očí Brilantního revolučního Miloše plného jisker i bonmotů. Společně s Alexandrem Mitrofanovem nám pánbů dopřál nezůstati blbými. Bude nás takových asi víc.

za bé - Vy jste nikdy nelhal, Vy jste se, sotva jste dostal do pracek politickou moc, akorát zcela ukázkově v pravém slova smyslu a pojmu "sociální demokracie" nad všechny pod Vámi nevkusně vytahoval a zhlédnul se v životním vzoru dobře živeného mafiánského bosse, co nemá problém. Zatímco Saša Mitrofanov byl vždycky přesně tím, co si umí ohlídat lajnu a u toho myslet na pravdu - natvrdo řečenou tam i tam. Sociální vidění věci- a kde není, jeho velmi nepříjemná otázka - a demokracie, kdy odjakživa věděl, co je to za pojem a co znamená skutečná svoboda. Politika znamená dělat věci pro lidi, ne pro luxusní botičky dcerky šéfa.... Jestliže se AM dívá kriticky do řad sociální demokracie stále a stále, je to to nejlepší, co může na cestě, která skončila odstavením Petry Buzkové a začala Vámi a táhne se až doteď, je to to jediné, co ještě ona strana může zažívat jako zájem, protože všichni víme, kde je...kam došla a jak je bohužel silně neprofesionální. Že ji pan Mitrofanov při své - a s Vámi nesrovnatelné, inteligenci rezignovaně nemíjí - važte si toho.

4 0
možnosti

Jako vtip to nemá chybu.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu.

Maláčovou se Stropnickým je potřeba nechat na pokoji a oni pak spolehlivě pohřbí veškeré ambice ČSSD na to dostat se do sněmovny což je dobře pro naši republiku.:-)

1 0
možnosti
Foto

Někteří novináři zkrátka nemají potřebu pochlebovat politkům a političkám z ČSSD. Dámy a pánové, kdo z vás to má?

0 0
možnosti
Foto

Proč všichni politici lžou?;-D

0 0
možnosti

Je to jejich zaměstnání.

0 0
možnosti

Proč někteří expremiéři lžou ?

0 0
možnosti
Foto

Jsem zvědavý, jak Maláčová se Stropnickým uspějí, až přijdou na kontrolu dodržování pracovně-právních a jiných předpisů třeba do společností DEZA, Kostelecké uzeniny nebo Penam.

0 0
možnosti

Mám dojem, že nejvíc tady lže pan Paroubek. :-)

4 2
možnosti

J84a15n 10M35a83r64e94k

3. 8. 2021 17:55

Někteří?

0 0
možnosti
Foto

Pane Marku, vy si myslíte, že VŠICHNI novináři lžou?

0 2
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,42
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik