Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Jyrka Paroubek zřejmě doufá, že za svoje zásluhy "o erekci ČSSD" bude jmenován faraonem a na velkém pískovišti bude zahájena stavba pyramidy, kam bude po svém skonu Jyrka uložen. ;-O

0 0
možnosti

Vy se vždy stavíte do pozice já...já jsem dovedl ČSSD. vy jste nikoho nikam nedovedl. Stačilo změnit stranu a vaše nulové výsledky jasně ukázali, že jste nula a pouze jméno ČSSD získalo tehdy hlasy. A kdyby jste tehdy se nezachoval jako hulvát, tak by ČSSD vládla. Na to nikdy! nezapomeňte!!!!

1 0
možnosti
Foto

Sobotka - absolutní nýmand! Volil jsem vždy socdem ale po nástupu tohoto chudáka nikdy. Jeho kývající hlava při TV rozhovorech, neznalost jakéhokoliv cizího jazyka a s tím související strach vystoupit v Bruselu... Duet s Chovancem a mnohé další vzpomínky na něj vyvolávají žaludeční nevolnost. On opravdu socdem zabil. O výstupu na hradě s prezidentem...vzpomínáte lidi?

2 1
možnosti

Připadá mně, že ani vy netušíte, která bije, jestli považujete výkony Maláčové za nadprůměrné. ČSSD, ve světle výkonů Maláčové, hledá své voliče mezi dávkaři všeho druhu. Ale i když jich je dost, tolik lemplů aby to u voleb dalo 5%+ u nás není a oni většinou jsou i líní jít k volbám, aby své ochránce podpořili. Zaměstnancům, těm lidem práce, jak socani říkají, se to abnormální přerozdělování už zajídá. Hlavně oni na ty dávky totiž musí vydělat.

3 0
možnosti
Foto

Sobotka na to nebyl sám, výrazně mi při likvidaci strany sekundoval Chovanec.

2 0
možnosti

Vaše nestydatost nezná mezí...Máte potřebu házet na Sobotku neustále špínu asi proto, že byl úspěšnější než Vy. Po Vaší prohře dokázal vyhrát volby, stal se pouze obětí zákulisních pletek(Hašek...) uvnitř sociální demokracie a pomstychtivosti Miloše Zemana, protože netancoval, jak on pískal. Byl zásadový, dokázal vyhodit Babiše z vlády kvůli střetu zájmů. Slušností a principiálností ve vedení strany mu nesaháte ani po kotníky, nakonec v době jeho odchodu na tom byla sociální demokracie lépe než dnes. Dnes je to takové béčko KSČM nebo Zemanovců. Pokud hodnotíte schopnosti podle styků s mafiány a podvodníky, tak v tom jste opravdu větší pašák.

13 3
možnosti
Foto

Bohuslav Sobotka zažil demonstrace na svou podporu.

Na Jiřího Paroubka létala vajíčka.

O tom, kdo je nestoudně neschopný, není třeba široce debatovat.

8 0
možnosti

Je to tak. Novosocani petříček, kulhánek jen pálili selektivně sankce na všechny strany. Z neposlušné státní sportovkyně udělali disidenta. Voliče socanů tohle vůbec nezajímá je to parketa TOP. Navíc chtějí zničit tradiční manželství. Snaží se zavděčit pekarce a bartošovi. Ze socanů je prostě pelmel Pirátů a TOP.

2 2
možnosti

Uváděná čísla jsou jasná - Sobotka se stal hrobníkem ČSSD také proto, že se vždy toužil zalíbit veřejnoprávním redaktorům. Velké díky!

4 3
možnosti
Foto

Nestoudný je tento váš blog.

Jste to zejména Vy a Zeman, kteří jako bývalo předsedové skodite ČSSD ) ostatně oba jste měli neúspěšnou konkurenční stranu.

Za neúspěch ve volbách 2017 pak mohou především lidé jako je Hašek se svým papalašskym chováním ( což je i vaše doména), lidí jako Hamáček, kteří jsou totálně neschopní....a samozřejmě se projevilo i to jak ČSSD prosustrovala všechny peníze a zadlužila se neúměrnými vydají ve vaší éře.

Pokud lze někoho nazvat hrobarem ČSSD tak především vás.

4 1
možnosti
  • Počet článků 836
  • Celková karma 29,49
  • Průměrná čtenost 1922x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik