Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Pane Paroubku, vy sprostě lžete. Za vaší vlády nečinila zvýšená sazba DPH10%, ale bylo to tehdy 19%.

A o Kalouskovo zadlužování se neotírejte. Byla to doba dosud největší ekonomické krize za našeho života. Nikdo z nás nepamatuje větší propad. Naproti tomu Babiš s ČSSD dokázali za jeden jediný rok nasekat větší dluhy, než Kalousek za celý život. A to jenom kvůli nepřiměřeným zákazům, které si sami vymysleli.

Vy jste opravdu ten úplně poslední, kdo tady může kázat o rozpočtové zodpovědnosti.

21 1
možnosti
AM

Souhlas s nesmyslným navyšováním armádního rozpočtu. To jediné může nová jakákoliv vláda prosadit. Úsporám při snižování úředníků moc nevěřím.

0 0
možnosti
Foto

No nějak jste nepostřehl, že to byla především vaše strana, která v době růstu opakovaně absurdně prošustrovala období růstu a místo tvorby rezerv a konsolidace rozpočtů zvyšovala jak zadlužení tak mandatorní výdaje čímž podsekla jakoukoliv možnost rozumně vyjít z krizi.

Dělali jste to jak v období před krizí 2008 tak po roce 2013.kdy jste ještě ve spolupráci s ANO rozfrcali u poslední rezervy.

Navíc by jste nikdy neutráceli za rozvoj přes investice do budoucnosti, ale za spotřebu a především za uplácení voličů.

Vy jako stra na i vy osobně by jste se měli stydět a louit kanalama, ne řadit ostatním

18 0
možnosti
TB

Komouše Paroubka ten třídní boj a la "oškubat ty bohaté hnusáky" (myšleno střední třídu) stále nepustil. A nepostřehl, že některé vlády vládly za krize a jiné za růstu.

9 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
16 1
možnosti
IH

Jirka a ekonom? Maximálně se naučil počítat spotřebu knedlíků v RaJ za komančů.

3 0
možnosti
JK

No já nevím dluhy pokud vím se neplatí :-). Citace od jedného klasika .

8 0
možnosti
OU
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,77
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik