Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jsem zvyklý se nejdříve podívat na to, co autor říká a teprve potom na to, kdo je autor. Bohužel, tento příspěvek pana Paroubka považuji, na rozdíl od řady diskutujích, za v podstatě za racionální.

0 0
možnosti
Foto

Pozor pozor! Kolosální útok! Na co? No proboha tady na to všechno, ježíšmarjá!

Ale armagedon nemusí nastat. Můžeme se všichni spasit hlasy pro sociální demokracii:-) Tak podle Vás je to Andrej Babiš mladší, kdo je mimoň... Dnes jste to s tou vtipnou kaší už drobátko přehnal. Kolosální porce před volbami?

1 1
možnosti
AT

Jasně pane bývalý politiku. Hlavně ať novináři drží hubu a my máme klid k "práci"

8 0
možnosti
Foto

máte nejspíše pravdu, v čele propagandy stojí Česká televize a to je typické !

2 7
možnosti
Foto

Trvalo jim deset minut než z ČT vylezlo, že jde o nákup z roku 2009.

2 1
možnosti
Foto

Mne by vedle aféry Pandora Papers mnohem víc zajímalo, jaká autorita stojí za daňovými ráji. V roce 2008 Obama prohlásil, že udělá přítrž odlivu peněz z USA do daňových rájů a pak "stáhnul ocas mezi nohy" a nestalo se nic. Co to musí být za sílu, když žádný stát odliv peněz nezarazí a jen u nás jde o stovky miliard ročně.

0 0
možnosti
VB

Jen doufám, že čeští levicoví voliči v budoucnu získají modernější sociální demokracii s úplně jiným slovníkem a chováním, než je blízké panu Paroubkovi. Doufám, že příště - pokud nějaké bude - socdem nepůjde do koalice s ANO apod.

3 1
možnosti
JZ

Jiří Paroubek byl kdysi ekonomickým náměstkem Restaurací a jídelen v Praze 1. To byl lukrativní post a tamní hospodští mu kvůli jeho jistým pracovním metodám říkali Jirka šuple. To o něm hodně vypovídá. :-)

8 1
možnosti
JD

Jedna paní povídala? Ubohé.RvRvRv

2 2
možnosti
Foto

Je dobré číst i nesmyslné výplody tohoto dinosaura a stejně i dalších podobných. A je dobré to číst dlouhodobě a podle toho si dělat názor, protože tady se občas projevuje pravá podstata charakteru dotyčného.

A tohle bylo ve vedení státu a snad by i někteří šílenci chtěli repete.

10 1
možnosti
PK

skoda, ze jste stahl z politiky....kdyby jste v cssd zustal, mozna by nedopadla tak jak dnes....

Vy, jste byl duvod proc byla CSSD volitelna...

0 9
možnosti
JF

Kolos Paroubek promluvil - mobilizace, na barikády, občané, chtějí Vám, pitomečci, ukradnout již dávno ukradené! Občane Paroubku, kyselé hrozny, vzpomínáte na Ezopa? :-)

5 1
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,19
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik