Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Paroubka nechte konecne svých blabolu jen s nimi unavujete lidi

0 0
možnosti

A to jste ještě nenapsal tu hlavní perlu a tj. Mareček Bendů a spravedlnost. ;-D

0 1
možnosti
Foto

A už je tady zase.

Nechápu, co tuhle existenci opravňuje k předkládanému hodnocení, které by bylo diskutabilní i kdyby to prezentoval někdo jiný. Z klávesnice tohoto exita už v podstatě nic jiného než hnůj a bahno nevyhází. Navíc - jak tlustá musí být jeho kůže, když nezaleze do kouta a tak si tiše nebrouká: Jsem nejlepší, jsem nejlepší, jsem .....

2 1
možnosti

Je slovo Vami pouzite vyjadreni "z klavessnice tohoto exita", tim ktere jste minil pane Machacku? Jestli se nemylim patrilo by tam spis oznaceni "exot".

0 0
možnosti

M93i93l18a88n 98K32e49s97l

13. 10. 2021 15:55

Buch'!!Spadl mi kámen se srdce,když jsem se dozvěděl přímo o d pana Stanjury,že bude ministrem financí.Již se nebojím inflace,stagflace ani fialové drahoty.Pan Stanjura-všeználek.Všude byl,všechno viděl a všechno zná.Má plné předpoklady svůj ministerský úřad zvládnout.Vystudoval VUT Brno elektrotechniku.Pak dělal nějakou dobu nevím co.Následně úspěšně zvládl funkci primátora Opavy.Pokračoval jako jednoroční ministr dopravy.Moc metrů dálnic nepostavil,ale bezpečně zvládl cestu do zaměstnání a do kantiny.V současné době je již desetiletý politik.Holt pravý člověk na pravém místě.

5 1
možnosti

Náhodou, když dělal ministra dopravy, tak zahájil výstavbu 800 metrů dálnice!!! A když ji ministr Ťok otvíral, tak ho Stanjura zkritizoval, že je to málo! ;-);-);-)

1 1
možnosti
Foto

Je smutné číst, na jaké dno "sexy mozek" spadl. Ani náznak pokusu o nestrannost, jen umí posoudit kvality všech případných nominantů předem. Navíc proti němu jsou to všichni diletanti. Má-li ale pocit, že J.Maláčová je úspěšnou ministryní, pak je asi třeba se ptát, kdo je tady diletant?

Že při 5 partajích bude koaliční vyjednávání složitější, je asi každému jasné. Nevěřím ale, že by se někdo z nich měl takovou morálku, aby se kvůli svému zájmu spojil s Marťany nebo komunisty, jak hřímal J.Paroubek v r.2005. A o tom to je......

8 3
možnosti

No tak jistě !

Jednání teď budou jednodušší.

Koaličních partnerů je mnoho a ministerstev málo !

Budou se muset vytvořit nová ministerstva, aby se všichni koaliční partneři mohli uspokojit.

;-D;-D;-D

2 5
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
Foto

To je aspoň článek. Takové rozdělování koryt by se za Paroubka nestalo!

6 0
možnosti
Foto

Ano, vy do toho vidíte, protože jste se takového kšeftaření několikrát zúčastnil, dokonce na tom nejvyšším postu.

6 0
možnosti

Vy byste měl vystoupit v nějakém zábavném pořadu. S tímhle článkem převedeném do monologu byste slavil úspěch. A diváci by se smáli a tleskali vám hlavně u toho bodu, kde byste zdůraznil tu nikdy nepoznanou efektivitu hospodářství ve které bylo zvýšeno HDP o 1.6 bilionu, ale dluh klesl o upachtěných 20 mld a ještě byste to svým výstupem povýšil na ekonomický úspěch.

3 0
možnosti

Ty hlasy a mandáty máte obráceně

0 0
možnosti
  • Počet článků 836
  • Celková karma 29,07
  • Průměrná čtenost 1922x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik