Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Socani jsou prostě ta nejhorší veteš...Rozhodující je smlouva mezi ČSSD a Altnerem. Když jim vysoudil Lidový dům, nezaplatili mu a dohnali ho až k smrti. Asi se jim po socansku zdálo. že by se moc obohatil. Pro socany je typické, že bránili všem restitucím, ale sami stáli první ve frontě na restituci. Paroubek je představitel tohoto hnusu.

0 1
možnosti

P20e89t46r 55B69u92r86i66a18n

1. 11. 2021 20:32

V ČSSD se už domlouvají, kdo ponese rakev:

Šmarda má zájem vést ČSSD. Do vedení k sobě chce Petříčka i Maláčovou

0 0
možnosti
Foto

Lháři nejsou u soudu vítáni.

1 0
možnosti

J93a87n 49R63á84ž

1. 11. 2021 19:27

Pane emeritní předsedo ČSSD! Velmi dobře si pamatuji dobu, kdy Kočárník obstavil účty ČSSD a soudy nevěděly jak rozhodnout problém, zda Lidový dům byl, či nebyl majetkem ČSSD a některá jednání soudů v této věci už ČSSD prohrála. V ČSSD tehdy už málo kdo věřil, že LD socialisté někdy ve svém majetku budou mít. Altner byl jediný advokát, který tehdy pro pokračování vedení sporu se státem o Lidový dům nepožadoval statisícovou zálohu předem, chtěl zastupovat ČSSD na svoje náklady a jedině, když spor vyhraje, tak chtěl mít podíl na "zisku". Takto to jistě i chápal Zeman, když smlouvu s Altnerem podepisoval.

Takže bych Vám radil přestat balamutit veřejnost. Novému vedení socialistů bych poradil, aby se k dluhu postavili čelem a nějak rozumně se s altnerovými dědci konečně vyrovnali.

Pro objasnění cituji slova tehdejšího předsedy ČSSD Miloše Zemana, který prohlásil toto:

„Několikrát jsme prohráli soud ohledně Lidového domu a teprve díky Altnerovi jsme ho zachránili pro sociální demokracii,“

2 0
možnosti

Altner ten kšeft dostal jen proto, že byl kámošem Iva Svobody. Jako advokát byl po celou svou kariéru naprosto nepoužitelný, žil jen z leváren, pročež se nakonec dostal do hledáčku policie dvou států.

ČSSD se Lidového domu domohla jen díky práci Hájka s Halbichem, kterým se Altner odvděčil tím, že se je pokusil ošidit o jejich podíl.

Byl to šmejd, ale to neznamená, že ve všem ostatním Paroubek nelže.

0 0
možnosti

L98u66k10a38s 74F78i81k54r

1. 11. 2021 19:07

Puchejri zaplat a nevykecavej se.

2 1
možnosti
Foto

Kdy skončí boj o Lidový dům?

Až ČSSD zaplatí.

14 0
možnosti
Foto

Dluhy se neplatí....;-D

3 0
možnosti

Píšete téměř stejně vtipně jako cvičíte. Já vám řeknu proč se tato kauza pohnula a hnou se i další, to budou česani zírat. Je fuč ochranná ruka hradu a Babiše, nikdo česany k ničemu už nepotřebuje. Lidový dům je na prodej, příležitost pro miliardáře pro výhodnou investici prodávající v krizi a soudní spor zralý na dohodu o vyrovnání. Takový Andrej, když investuje malou část zisku z močoviny za poslední půl rok, tak ten barák je jeho. Slupne tak ČSSD i s kabátem a botama. Asi to koupí nějaká offshorová firma. Viva Hamáček, pokračovatel odkazu Paroubka. Přátelsky vám říkám, vyvarujte se zmínkám o "sexy mozku", je to neuvěřitelná nahrávka na smeč, odolal jsem jen s nevyšším sebezapřením.

6 0
možnosti
Foto

Rozumní se advokátům obloukem vyhýbají.

3 0
možnosti

Štěpáne, vždy mne mrzí, když jsou rozvalené památky. Obžaloba nás současných, že ani nejsme schopni řádně spravovat odkaz předků. Nicméně to, co předvádí ČSSD ohledně Lihového domu, to je skutečně rarita ! :-)

1 0
možnosti

Domnívám se, že zásadní problém tohoto obřího dluhu ČSSD je v tom, že strana nezaplatila a tedy dostala penále.

12 0
možnosti
Foto

Naprostá pravda, jenomže to vám nepřizná ten, který také nezaplatil.:-)

1 2
možnosti
Foto

No Jyrko, zdá se že jste to spolu s Vašimi nástupci dotáhli do stádia ztráty Lidového domu. Dobrý výkon! Takový vzor pro republiku, co jste nám chtěli ordinovat.

12 1
možnosti

Tome, jen na vysvětlení minusu...už mě dlouho, jak to napsat slušně...iritujete,,hezký den.

0 1
možnosti
  • Počet článků 836
  • Celková karma 29,01
  • Průměrná čtenost 1922x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik