Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I53v26o 19B37o96u44š36e

8. 4. 2022 18:25

To jsou porad ty stejny blaboly.....

1 0
možnosti
KJ

Já furt nevím, co určité typy na tom Rusku pořád přitahuje. Ideje to nebudou - vždyť oni už dávno nepraktikují komunismus, vedoucí úlohu dělnické třídy, společenské vlastnictví výrobních prostředků, rovnost, volnost a bratrství a tak. Oni už o tom ani nemluví, zbyl tam jen nacionalismus (Rossija, Rossija uber alles).

Když to nejsou ideály, tak předpokládám, že to je vysoká životní úroveň, skvělá a levná zdravotní péče, očekávaný věk dožití přes 80 let, důchodový systém, který již od 60 let věku umožní ruskému důchodci cestovat po celém světě, čisté životní prostředí a tolerantní společenská atmosféra, které podporuje různost názorů a snese i kdejakou tu menšinu.

Že ne ?

Tak to už fakt nevím.

14 0
možnosti
ST

Jmenuje se to Fascinace zlem.

4 0
možnosti
JB

J56i16r78i 60B14o90r

8. 4. 2022 18:00

Já jsem žil 40 let 10km od hranic NATO a nebýt komunistické propagandy tak to šlo. Nijak jsem se nebál.:-):-):-)EU

7 0
možnosti
LS

Nevím, zatím jste si články vykoledoval leda vstup do Volného bloku nebo trikolóry.

Do SPD ještě musíte zabrat. Pak se časem možná stanete poradcem Míry Roznera.

6 0
možnosti
OT

Už to nehul Jyrko.

2 0
možnosti
ST

Kéž by hulil, bylo by to snadné vysvětlení...

Mám ale obavu, že to plodí bez jakýchkoli omamných látek.

3 0
možnosti
Foto

Taky si to dobře pamatuji. Američani vlítli na Kubu, rovnali města se zemí, obyvatele vraždili a pálili v mobilních krematoriích. K tomu prohlašovali, že Kuba v budoucnu nesmí existovat a musí se odkomunizovat.

A dneska už to dotáhli tak daleko, že Rusy tak zblbli, že to začali dělat taky. Fakt jsou teda proradný. Jenom mi uniká, jak to technicky dokázali ty Rusy přesvědčit, aby na tu Ukrajinu vtrhli. Ale předpokládám, že nám to příště Jyrka sdělí.

Nevím jestli ten blog brát jako kolaboraci nebo jako něco k smíchu.

16 2
možnosti
ST

Já si to také pamatuji! Vysílali to tenkrát v TV každý den, od rána do večera, přes půl roku...

0 0
možnosti
MV

Jste opravdu čím dál nechutnejsi. Takový text už není možné ironicky komentovat. Rád bych vás někde potkal osobně...

15 3
možnosti
Foto

Já snad ani raději ne...:-)

4 0
možnosti
AM

Jako obvykle, přehledné a přesné

0 16
možnosti
LF

L14u60k14a96s 11F23i88k83r

9. 4. 2022 0:15

Ano, presne to ukazuje spolupracovnika StB s krycim jmenem Roko.

3 0
možnosti
SB

Já dávám za pravdu pražské kavárně, že Rusko bylo vždy říši zla.

Některým jiným názorovým proudům dávám za pravdu v tom, že nyní Evropa sklízí hořké ovoce těch dlouhých roků mlácení prázdné slámy, kdy z Afriky do Evropy probudili migranti, kdy Čína obsahovala jednu pozici Evropy v Africe za druhou a kdy Rusko už bylo na Krymu. To vše už bylo realitou, ale my jsme řešili hlouposti ohledně zelené energie, ohledně čtyřiceti pohlaví apod. Žvanili jsme o nepolitické politice a Čína se mezitím rozvíjela. Tohle kladu za vinu právě té pražské kavárně, které v opačném gardu dávám jednoznačně za pravdu v jejím názoru na Rusko.

Táže jsem napsal, komu v čem dávám za pravdu. Každému v něčem.

Vám však nedávám za pravdu v ničem, pane Paroubku.

2 0
možnosti
AM

Kromě poslední věty souhlas.

4 0
možnosti
Foto

NATO vzniklo z důvodu obav z imperiálního Ruska, které po druhé světové válce se připravovalo na další válku. NATO nikdy Rusko neohrožovalo, ale vadilo mu v jeho rozpínavosti. Nebezpečí ze strany Ruska je stálé a trvá, jak svědčí neustálé výboje Ruska do jiných zemí, jako je Čečna, Gruzie, Arménie Ázerbájdžán, Krym, část Ukrajiny. Proto státy kolem Ruska vstupují do NATO. Ne, aby Rusko napadly, ale aby byly před Ruskem chráněny. Primárním cílem Ruska je však nadále plné podřízení Ukrajiny a její eventuální zapojení do eurasijské integrace. K tomu má sloužit vytvoření konceptu „Ruský svět“, podle kterého jsou Ukrajinci pouze součástí ruského národa. Píšu to stále. Rusko je jiná civilizace ovlivněná po dobu 250 let, Tataři, s původními obyvateli asimilovali . Tataři Rusku nedali žádné vzdělání, ale touhu po výbojích, kde lidských život nemá žádnou cenu.

8 1
možnosti
Foto

NATO vzniklo z obav z rozsáhlého socialistického tábora, který byl doslova otrocky podřízen diktátu Svazu sovětských socialistických republik. Stalin povzbuzený vítězstvím ve 2. světové válce měl záměr ve válce pokračovat a zvítězit nejen v celé Evropě, ale po celém světě. Spojené státy to tušily. Svržení atomových bomb na Japonsko mělo nejen zkrátit válku s Japonskem, ale mělo být varováním Sovětskému svazu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,31
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik