Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejspíš nemám tak kvalitní zdroje informací jako autor, ale:

1/ nemyslím si, že Romancev je pseudoautorita, což ale o autorovi tvrdit lze

2/ nezaregistroval jsem žádné zásadní prognózy Romanceva (takto známého fotbalového trenéra) budoucího vývoje v Rusku.

Zato se však plní mé soukromé prognózy dramatického až morbidního zhoršení již tak chatrného zraku autora, protože vše vidí čím dál černěji. Tedy vše, čeho on není autorem či alespoň spoluautorem... to je blbost, on je vždy jen autor, protože nikdo mu nesahá ani po podrážky. K tomu se pojí jeho životní smůla, protože koho se zeptá, ten vidí stejně černě jako on ... pokud tedy vůbec něco vidí.

Proto považuji za velmi hodnotná rozhodnutí jakékoliv vlády, kterými postupuje negativním směrem oproti doporučením autora. Protože autor je už od působení v RaJ Praha 1 průkopníkem slepých uliček (zdaleka všek nedosahující kvalitativní úrovně skutečného našeho velikána), které však byly (kupodivu) vždy majetkově přínosné a dokonce byly tématem doplnění knihy rekordů Univerza, protože vysoce přesáhly výkonnost perpetua mobile. K zápisu na poslední chvíli nedošlo, protože nebyl nikdo přistižen.

Proto považuji za navýsost potřebné zvolat: Jen houšť a větší kapky.:-)

1 0
možnosti

Z velké části pravda, smutné konstatování.;-(

Nabobtnalá vláda stále vyčkává.8-o

1 3
možnosti

Jakou podporu mírových snah na Ukrajině máte na mysli? Vy snad na Ukrajině vidíte ze strany putinovského Ruska nějaké mírové snahy? Přitom je to právě ono, kdo může válečný konflikt ukončit.:-/

2 0
možnosti
Foto

Ano, RUSKÁ vláda by měla co nejrychleji začít uvažovat o podpoře mírových snah na Ukrajině. Je nejvyšší čas ukončit tento nešťastný válečný konflikt, který ve svých důsledcích vede v Česku a v celé západní Evropě jen k dalšímu růstu životních nákladů obyčejných lidí, kterým do velmocenských hrátek nic není.

proč vám to slovo RUSKÁ z textu vypadlo...? Jinak - máte naprosto totožně odporné smýšlení, jako má Putin a jeho čeládka. Vaše názory jsou ostudou České republiky a vůbec všech slušných lidí.

9 1
možnosti

P16e72t76r 23Č75e16r28n91ý

26. 4. 2022 11:00

Jyrka, lidmi zvaný Puchejř ;-(

4 0
možnosti

Hloupý sen všech levičáků, že spásou musí být stát a jeho zásahy do ekonomiky. Ty ovšem nic neřeší a nakonec povedou k bídě a zaostávání. Ostatně socialistické země toho byly v celosvětovém měřítku důkazem.

10 1
možnosti
Foto

K čemu je nám Český stát bez Lidu ?

0 0
možnosti

J25i81r53i 88B67o45r

26. 4. 2022 9:19

Marfuša neříkají lidé ale hovada.Rv

7 0
možnosti

A říká to právě jen Paroubek.

1 0
možnosti
Foto

Já nepozoruji, že by ceny děsivě rostly. Obchody jsou plné, lidé nakupují, restaurace jsou plné. Byla pouť na sv. Jiří na Řípu. Každý den narváno cena neúměrně našponované a přesto lidi nakupovali, jak šílení. Mám prodejny pečiva, kam si chodím pro chleba. Přišla paní a ptá se na cenu chleba, kolik stojí, Prodavačka jí řekla že stojí stejně jako včera, jako před týdnem. Paní se podivovala a povídá, ale v televizi říkali, že má stát 60 korun. Prodavačka mně řekla že lidi jsou úplně zblblí z televize a stál se ptají na ceny a diví, že ceny nejsou na úrovni, jak se říkalo v televizi.

5 3
možnosti
Foto

Cituji:

"Vláda by měla v zájmu země co nejrychleji začít uvažovat o podpoře mírových snah na Ukrajině. Je nejvyšší čas ukončit tento nešťastný válečný konflikt, který ve svých důsledcích vede v Česku a v celé západní Evropě jen k dalšímu růstu životních nákladů obyčejných lidí, kterým do velmocenských hrátek nic není."

Ano pane Paroubku. Měl byste napsat prezidentu Putinovi, aby se okamžitě stáhnul z Ukrajiny a ukončil ten nesmyslný válečný konflikt. Rv

9 0
možnosti
Foto

komunistické ?

/zkusíte to rozvést ?

0 0
možnosti

Vaše bláboly a návrhy na socialistickou regulaci ekonomiky nemá ani cenu komentovat.

6 0
možnosti
  • Počet článků 836
  • Celková karma 29,49
  • Průměrná čtenost 1922x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik