Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Paroubek "dělá politiku" už jen na blogu iDnes.

Jinde navěky skončil, a doufám, že i tady ho brzy bloknou za ty kecy.

3 0
možnosti
JT

J31i87r13i 64T18i19c83h45y

29. 4. 2022 16:57

Typicka diskuze. Protoze blog napsal zkrachovany politik Paroubek, musi byt radikalne a v celistvosti odsouzen. Jestli jsou tam nejake body k zamysleni jeho odpurce vubec nezajima.

1 1
možnosti
Foto

Mohl byste nám nějaké ty body k zamyšlení odhalit?

6 0
možnosti
PN

Nevím, proč Jyrka blafe o stavbě elektráren, my máme elektřiny dost, tak ať staví jinde.

0 0
možnosti
JD

J56a37n 19D20o84u36š10e79k

29. 4. 2022 8:19

Putin má v tomhle navrch a ví to. Navíc má celkem zdatného spojence v naší politice která je dlouhodobě spíše kolbištěm pro exhibici ideologických postojů než služebníka sociálních a ekonomických zájmů země.

0 0
možnosti
JD

J86a51n 32D94o41u61š18e97k

29. 4. 2022 8:39

*služebníkem

0 0
možnosti
MB

Rusko trvale předvádí to, co umí. Vydírat, přepadat a být neseriozní. Příkladů kopec, ukázka Ukrajiny. Odevzdejte nám atomové zbraně - zaručuje vám klid a nedotknutelnost. Výsledkem je ukradení Krymu a podpora vlastizrádců na Donbase. Drzost, když si Duma schválí dělení cizího území a následně jej tedy zachraňuje. Vše pod vidinou šílenství velikosti , rádo by velmoci - nesmysly .

Čili co s tím? Zjednodušeně řečeno radíte kolaborovat. Já říkám, získat čas a připravit se. Uplynulý čas odhalil idiotickou politiku Zemana i Babiše. K Rusku nás energeticky přikovali, diverzifikace žádná. Milošovo kolaborantství jej dohnalo samo, nyní Putina proklíná. Andrej vsadil na populismus, slevy cestovného, další kdysi pastelkovné. Teď se nám to vrací. Nemáme dálnici na Vídeň - zase jsou chutě kopat fantas plavební kanál. Nemáme potrubí k moři Polska - zase jsou nápady na zvyšování důchodů a MD. Vláda je v činnosti 4 měsíce a za všechno je vinna. To je logické přece. Jmenované chlapce, nám byl čert dlužen - Sklízíme jejich banány, jako poměrně plodná země ... :-)

9 1
možnosti
PB

Ty kydy se fakt nedají ani číst.

Pane hodně bývalý premiére, podle čeho se suroviny nazývají strategické a na jak dlouho dopředu je která vláda nasmlouvává?

10 1
možnosti
Foto

U blogů pana Paroubka nepřekvapuje, že v nich chybí jakýkoliv náznak morálního rozměru. Spíše mě ale zaujalo absurdní tvrzení autora na jeho konci o potřebě "udržitelného míru mezi Ruskem a Ukrajinou". Fakt by mě velmi zajímalo, jak by si asi takový "mír" p. Paroubek představoval....

Více bych asi článek nekomentoval, protože vždy budou ve společnosti lidé, kteří se kvůli politické moci "spojí i s Marťany". Naprostá většina lidí má na přepadení Ukrajiny jasný názor, stejně jako na výhrůžky Kremlu jadernými zbraněmi nebo tím, že bez dodávek ruských surovin se Západ zhroutí.

9 1
možnosti
PB

Jestli měl Paroubek kdysi alespoň rantl lidské morálky, tak už pozbyl i to.

5 0
možnosti
JP

Paroubku, jste křišťálový příklad zbabělosti, pokrytectví, bezzásadovosti a prospěchářství.

13 2
možnosti
DK

Kdybych si měla vybrat, který muž je mně nejvíce odporný, patřil byste mezi vážné kandidáty. Slizký, zrádný, zbabělý. Však vaše ženy by mohly vyprávět. Dávám vás někde na úroveň mezi Lavrova a Fica. Vlastně ne. Mnohem níž.Rv

9 1
možnosti
Foto

Teda človíčku, vy snad ani nemůžete dostatečně docenit, jak je fantastické, že sem píšete ta svá moudra. Aspoň si může pár lidí neustále potvrzovat, jak je nádherné, že jste byl vykopnut z politiky.;-D

13 3
možnosti
  • Počet článků 836
  • Celková karma 28,43
  • Průměrná čtenost 1922x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik