Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J18i40r51i 37B78o53r

16. 5. 2022 13:02

Pane Paroubku, to nám to ta Ukrajina pěkně zavařila, co? Jsou s ní jenom problémy. To jejich obilí nikdo nepotřebuje, to nahradí obilí z Rusi. Ti uměli vždycky uživit půl světa. I k nám poslali zrní když měli doma hladomor. Jste moudrý muž, už abyste byl zase předseda něčeho.V

6 0
možnosti
JV

Ukrajina a Rusko jsou největšími vývozci obilí na světě a zásobují např. 45 zemí Afriky. Takže jestli se letos to obilí do Afriky nedostane, máme tady na podzim další extra vlnu migrantů, tentokrát z černého kontinentu. Chápete, trošku?

2 2
možnosti
MB

O čem to tady každý den vlastně píšete? Petr Fiala se mi líbí. Nic neslibuje,nerozdává. Sděluje otevřeně, lépe nebude - ani nemůže být. Sýpky, kuna vymetla. Sežrala i Kalouskovy vejce do zásoby! A tak jsme bez rezerv i reforem. Bureš, z z čeledi lasicovitých? Slibuje dále, na Hradě by byl před hajným ochráněn! Komunisté rarita - Už chybí V PS, sami sobě. ČSSD? Kdysi tady taková strana byla. Jako levice, už je na bubnu. Rozprodává majetek otců zakladatelů.Vládnoucí strany našeho blaha. No dobré - bylo to jako v RAJi :-)

12 0
možnosti
ZZ

ODS i ČSSD se pakovaly na rozprodeji státního majetku za hubičku, kterým si pak vylepšovaly tyto partaje svůj rozpočet.

Dělaly to tak dobře, že na Andreje už nic nezbylo, co by mohl prodat.

;-D

2 9
možnosti

Pane Paroubku, vy jste člověk, kvůli kterému jsem byl v minulosti na iDnes nejčastěji penalizován. Už se vyprovokovat nenechám, ale svrbí mě "klávesnice".:-/

6 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
JK

A příznivá zpráva: Jiří Paroubek zůstává v politici stále mimo hru.

14 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,65
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik