Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten Lipavský byl asi velmi špatná volba - v USA už se mu smějí i naši emigranti, nejen TV komentátoři !!!

;-D

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=KMj-1F_VfiY&feature=share&fbclid=IwAR1G1AEi2ELUgmPVon2FyNtAknSZbklOQ8DOaGeuVdJxZazQKzQaGx-hRbg

2 7
možnosti

Pane Zieglere,

Když se vám nelíbí Lipavský, tak co říkáte na předsedkyni senátu?

Přímá volba prezidenta se musí zrušit, protože lidi si volí jak chtějí a to už nesmíme dopustit.

Vláda tu není od toho, aby lidem pomáhala.

Opozice má šoupat nohama a mlčet v koutě.

Dát rodičům 5000 na dítě je nesmysl, mají mít našetřeno, nebo si nedělat děti. Jsem rozhodně proti zvyšování rodičovského příspěvku, pomoci potřebuje Ukrajina.

Jsem pro zkrácení MD, O děti by se měli starat prarodiče.

Po porodu co nejrychleji do práce. Babičky jsou stejně doma, tak ať se starají

Tahle osoba bere měsíčně 250 000 a její výroky jsou více než diskutabilní ;-(

6 6
možnosti

J87a95n 29D87o75u36š90e22k

24. 5. 2022 17:48

Jednou jsem slyše váš rozhovor jak stojíte ve svém vinném sklípku a Šarapatka vám leze do zadnice. To nemyslím zas až tak zle, ale proč u toho nezůstat? Ego se načechrá, chuťové buňky polaskají a anály kvalitně promažou.

Být na vaše místě tak už bych se na to vytento.

0 1
možnosti
Foto

Blábolení soudruha Paroubka o společném hlasování s Marťany.

8 0
možnosti

Piráty nemusím, ale blábolení nejhoršího premiéra v historii ČR Jiřiho Paroubka je tragikomedií.

8 0
možnosti

Aha tak už ne Babiš? To jsou změny... ;-D

0 1
možnosti

P55e20t20r 42D84r93a43p74a34l

24. 5. 2022 14:40

o panu paroubkovi roky nebylo slyšet vyjma bulváru a praní jeho špinavého rozvodového prádla. těžko říct, co současnou inflací své publikační činnosti sleduje. návrat do politiky v řadach spd?

9 0
možnosti

Nic ve zlém, ale proč se v diskusi chlubíte, že čtete bulvár? Jinak Vám asi zlobí klávesnice, tak to zkuste vyladit, pak budou mít Vaše postřehy jistě větší váhu.:-)

0 0
možnosti

Je komické, jak zoufalý cyp mínusuje. Na víc už nemá. Jeho idol Paroubek už se ztrapnil dost a on je nešťastný.;-D

13 0
možnosti

Třeba oba míří do stejné partaje, tak jde o kolegiální podporu...

1 0
možnosti
Foto

Čím dál více nabývám dojmu, že pan Paroubek je masochista. Ti zažívají rozkoš z vlastního mučení sebe sama.

Pan Paroubek poslední dobou publikuje stati, které ani on (a to je na pováženou), nemůže myslet vážně. A že jich je hustě, stačí si jen projít jeho tvorbu - jeden denně.

A vysloveně se těší, jak mu to diskutující dávají sežrat, protože v jeho tvorbě jsou absolutní nesmysly ekonomické, společenské a minule i armádní.

je to fakt na vyšetření a event terapii.

18 0
možnosti

Co ten Jirka s Marsem pořád má? Minule chtěl vládnout s Marťany, nyní zase mise ministra zahraničí ČR na záhqadnou planetu? Blogy, jako "Pane Olšák díky za mínus, potěšilo mne. Já souhlasím, dnes kolaborovat, je již těžké. Staré jistoty padly. Miloš se zesměšnil, Babiš má své privátní starosti. KSČm a ČSSD je bez vlivu, SPD není brána vážně. V.Klaus vše neudýchá, chvála tedy osobě nejedlé a mládežnici Lískové. Mladí jsou drzí, viz Lipavský - Miloš dobře věděl! Tedy náš Jirka, snaží se. Bohužel, rovněž - čile rozdmychává, oheň mu furt nehoří, dýmu plno. Přesto šanci má! ČR bude předsedat EU. Může to opět zkusit., S radarem mu to vyšlo a naši republiku již zesměšnil jednou. Věřím, že Vy rovněž nepolevíte ... :-) ! :-)

11 0
možnosti

A33d35a45m 60M24a98l64ý

24. 5. 2022 12:26

;-D;-D;-D Paroubek se stal karikaturou sama sebe:

Jak to na venkově v dobách mého dětství říkali o podobných nesourodých vyjádřeních a blábolech starší, zkušení lidé: „Semlel mrtví, prtví“.

Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=787572

5 0
možnosti

I98v90o 87B25o53u53š91e

24. 5. 2022 13:43

No vidíte, a já myslel že: "Mrtví, prd ví." Co je prtví, nemám zdání.

2 0
možnosti

Takže pro ekonomické neználky a autory blogu

Inflace se nehasí přidáváním peněz,protože peníze inflaci vyvolaly...

5 0
možnosti

má smysl mu to říkat?

1 0
možnosti

Článek jsem našel, poctivě očetl, (zdroj Novinky). Radost z diskuse, s největším ohlasem. Tu vede Jan Blahetka, Honza tam říká - "Výborně pane Lipavský.Podepsal bych snad každé slovo. Konečně má naše země vládu, na kterou můžeme být právem hrdí". Chápu Vás Jiří, to musí být hrozné. Každé ráno se tady, v ČR probudit ... :-)

8 2
možnosti

Pane Olšák díky za mínus, potěšilo mne. Já souhlasím, dnes kolaborovat, je již těžké. Staré jistoty padly. Miloš se zesměšnil, Babiš má své privátní starosti. KSČm a ČSSD je bez vlivu, SPD není brána vážně. V.Klaus vše neudýchá, chvála tedy osobě nejedlé a mládežnici Lískové. Mladí jsou drzí, viz Lipavský - Miloš dobře věděl! Tedy náš Jirka, snaží se. Bohužel, rovněž - čile rozdmychává, oheň mu furt nehoří, dýmu plno. Přesto šanci má! ČR bude předsedat EU. Může to opět zkusit., S radarem mu to vyšlo a naši republiku již zesměšnil jednou. Věřím, že Vy rovněž nepolevíte ... :-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,26
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik