Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Je opravdu dobře, že pan Paroubek o ničem nerozhoduje a může jen zdálky "poštěkávat". Jen by neměl dávat tolik najevo své fandovství putinovskému Rusku.

12 2
možnosti
FT

Pane Kvapil, nevím zda Paroubek putinovskému rusku fanduje ale je evidentní, že má klapky na očích a silné prkno na čele. A trpí na notorickou grafomanii.

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D;-D;-D

To už se fakt dál než k titulku přečíst nedá ;-D;-D;-D;-D;-D

13 1
možnosti
Foto

Já to bohužel dal dál, a asi budu muset k veterináři...;-(;-D

3 1
možnosti
Foto

"Národní zájem země" se asi těžko definuje, protože si pod tím každý může představit něco jiného. Někdo plné břicho, někdo občanská práva a svobody , jiný bezpečnost, někdo všechno zmíněné a ještě cokoli jiného.

Úkolem každé vlády je zabezpečovat spokojený život občanů, ale musí najít tu nejobecnější podstatu takového pojmu. Zcela zásadní je pak to, aby takové "hájení" nefungovalo jen tady a teď, případně jedno volební období (nebo jako ve vašem případě jen jeho zlomek).

Dá se tomu také říkat zodpovědná politika, což, myslím , vůbec nechápete, co to je. :-)

8 0
možnosti
Foto

I malý může se ctí bojovat a dokonce i vyhrát. A i velký může být nízkým až pod úrovní cti malého...

5 0
možnosti
Foto

Se ctí bojovat, to se nepochybně i v Česku dalo i dá. Ale v Česku jen se ctí vyhrát? No, nevím...

Pozoruju cvrkot tady u vás už 70 let – a pořád jsem nic takového nezahlédl. Jen tři převraty – a miliony a miliony znovu a znovu zlomených charakterů v jejich důsledku.

1 0
možnosti
AM

A75d15a35m 71M38a45l52ý

6. 6. 2022 15:16

Potká takhle Paroubek loupežníka. Loupežník mu rozmlátí kolena, ukradne cennosti a oděv a navrhne uzavření příměří a smlouvu o, že hou si kvit. A Paroubek, protože mu to politicky myslí, tak souhlasí.

Prostě chápe svůj zájem. ;-)

17 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,77
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik