Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vláda si nehraje s ohněm. S ohněm si hraje prezidentský kandidát, který ke svému soukromému zájmu zneužívá odbory.

1 0
možnosti
Foto

Docela by mě zajímalo, jakou "potřebnou odbornou průpravu v ekonomické oblasti" pro státní rozměry může asi tak mít bývalej pingl z RaJ :-)

4 0
možnosti
Foto

Prezident byl kulisák a jak mu to klepalo.

0 0
možnosti

J27i92r86i 80B46o75r

13. 6. 2022 9:44

Použiji tzv. "Paroubkův vzorec" a vyjmu z výpočtu inflace elektřinu, plyn, pohonné hmoty a bydlení, dostanu se s inflací na nějakých 5%. to není tak špatné že.;-D

3 0
možnosti
Foto

Chápu politickou agitku. Se skutečným řešením to nemá nic společného. Autor si odporuje v rámci jednoho odstavce.

1. Kdo zaplatí prázdné zvýšení mezd? Ostatní? Stát žádné peníze nemá?

2. Kdo zaplatí růst cen energií?

3. Parky a kavárny jsou plné matek s dětmi a důchodců, všude se válí vyhozený chléb.

4. Kdo zaplatí válku na Ukrajině?

5. Nezaměstnaných je méně než volných míst. To je naprosto absurdní a je to důsledek příliš vysokých mezd v neproduktivním sektoru.

16 0
možnosti
Foto

Této řeči levičáci nerozumí.;-)

4 0
možnosti

Je to k zamyšlení. Státní zaměstnanci, jsou součástí firmy - státu. Té se nedaří, důvody jsou zřejmé. Prachy prostě nejsou. Nejsou proto, že už šly. Zvláštnost, kdy průměr příjmu převyšuje zbytek, tedy privát. Doba Covidová - hrůza OSVČ, boj o přežití. Státní v pohodě, pobyt na HO, dovolená navíc a další vymoženosti s klouzavým volnem. Asi by se ta přepychovost měla nějak vrátit. Firma je v nouzi, tedy ji podpořit .. ?

Tedy stávková pohotovost, nejlépe generální. Inflaci zastavíme tak, že ji roztočíme! Voda na mlýn Středuly, ideální prezidentská kampaň. Autor píše - Mají právo, mají nárok. Covid potvrdil zřejmé. Správa nefunguje. Starobylý moloch byra. Nesmírně početný a drahý. Občané si to platí. Taky mají právo a nárok. Dočkat se žádného servisu, pružné funkčnosti. Co se stane? Budou stávkovat, že ti další chtějí stávkovat? Dítě žádá další kapesné. Aby jej mělo větší, jako živicí je rodič? Kdo z toho vlastně má expolodovat ... ? :-)

11 0
možnosti

Jyrko ČSSD je zaplať Bůh na pokraji klinické smrti a to i díky Tobě R^

8 0
možnosti

Pane Jiří, abych lehce reagoval na vaší tvorbu, tak lze souhlasit s tím, že levice v parlamentu schází. Najdete jí skoro ve všech zemích našeho kontinentu, ale víte ta vaše ČSSD, ta už dlouho tu levicovou roli nehrála a to co se jí někdy snaží lehce nahradit, tedy Piráti, tak těm to též nějak tímto směrem nejde...

2 0
možnosti
Foto

A co ANO, levicoví populisté jako vymalovaní?:-)

3 0
možnosti

Tak napište Putinovi, ať ukončí svou agresi na Ukrajině a ať ruská vojska odtáhnou domů, že válka zvyšuje inflaci. Jiné ukončení této války není možné. Ale vy si zjevně přejete jednak úspěch ruské agrese, a jednak co největší hospodářské problémy u nás, a tak je tlačíte, seč můžete. Generální stávka - to by bylo něco pro vás, že. A co takhle rovnou ozbrojené bojůvky v ulicích? Ty by se vám nelíbily?

12 0
možnosti
Foto

Válka na Ukrajině není příčinou, ale vítanou příležitostí ke zvyšování cen.

1 2
možnosti
Foto

Máte tam chybu. Gazdík chce přidat nepedagogickým zaměstnancům. Chce na to 1,75 miliardy Kč.

3 0
možnosti
Foto

Domácnosti mají dost peněz, protože se v časech koronavirové pandemie rozdávaly ohromné sociální podpory a zároveň zavládla skutečně úplná zaměstnanost. Inflace nemůže růst do nekonečna, končí v momentě, kdy se vyrovná poptávka s nabídkou Příštím roce klesne podle ČNB průměrná míra infalce na 4,1 procenta .Do současné doby cena potravin, nápojů, tabáku vzrostla o 8, 5 procent podle ČNB. Což pozoruji i já při nákupu.

4 1
možnosti

domácnosti mají houby. silně omezují spotřebu ve zbytných věcech.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS