Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Příčina pádu sociální demokracie o tom píše blog. :-P

12 1
možnosti
JD

Nějak vám to nesedí časově pane Dvořáku.

Stačí si vyhledat výsledky voleb z let minulých.

0 0
možnosti
LC

Když si odmyslím, že to píše expředseda ČSSD, tak s velkou částí názorů souhlasím. Vy ale pane Paroubku spatřujete spásu socdem (kromě vás) v lidech jako Maláčová (vaše super favoritka), či Petříček. Podle mě, ale zrovna ti dva to víko na rakvi ČSSD defitivně zatloukli.

2 0
možnosti
MB

Jako poctivec, si tedy znamenám. Zloduši jsou - Prečan, Staňura, Rusnok a nyní tedy ještě Špidla. Rozumně říkám - ČSSD, jako tradiční strana na scénu patří. Nevím jak se to podařilo? Na koho vlastně cílila,kdo měl být jejím charakteristickým voličem? Dělňasovi po šichtě, zakázala v krčmě kouřit. OSVČ oblažila EET. Oligarchovi, jako svému přirozenému nepříteli? Zase držela štangli. Podobně, nevyjasněný vztah ke svému dalšímu hubiteli - Zemanovi ...

Kdy se v seznamu objeví to raritní jméno? Josef Bolehlav Pecka se Šmeralem to zahájili. Hamáček tedy,taky vešel do dějin. Jan s Milošem se objali a vše ukončili. Doslova, i ten Lihový dům zhasli ... Hesla dobrá - Konec levné práce. Spolek, který si neobstará vlastní střechu nad hlavou - Chce dávat ČR do pořádku ? :-)

9 0
možnosti
PK

Tak Babiš podle mne udělal chybu že si socdem "nepěstoval". Aby do koalice měl voliče kteří ho nevolili ale jako menší zlo viděli socany. Angažovat se hlavně jako podnikatel a socdem ponechat ěást zásluh ČSSD v sovciální sféře. Ale hlavní vina je na Sootkovi, Hamáčkovi a spol. Ve vedení nebyli osobnosti které by budily alespoň průměrnou důvěru. Nemusíme mít pana Paroubka v lásce, ale jeho hodnocení Špidly je pravdivé.

4 0
možnosti
PK
JK

Vzpomněl jsem si na Marečku..., "Jaké jsou příčiny krachu..." "No počkej, Jirko, nemůžeš přeci hned hovořit o krachu!" "Jaké jsou příčiny krachu na newyorské burze... pět!"

0 0
možnosti
JL

Velikost člověka se projevuje mj. také v tom, že si dokáže přiznat své chyby.

Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=791905

4 0
možnosti
Foto

Koho ještě zajímáte, pane Paroubku?

13 1
možnosti
Foto

Tak, určitě zajímá Vás, protože jste v téměř každé diskusi pod blogy Jiřího Paroubka.

2 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,33
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik