Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Před Kyjevem stálo v kolonách 60 tisíc+ RuSSkých vojáků. Podle pana Paroubka je v tu chvíli hnalo zpátky 480 tisíc Ukrajinských vojáků. Čtu to s hodně otevřenou pusou. Vlastně podle autora je Putin takový hodný strýček, který ani nechtěl zaútočit, akorát Ukrajina svou touhou se přiblížit vyspělé Evropě oproti pologramotnému Rusku ho donutila zaútočit na přesilu Ukrajiny 8-o . Ale, že on je to ten Putin srdcař. Obětuje své gardové jednotky, mrtě techniky, svou pověst a ekonomiku své země jenom proto, aby mohl útočit na přesilu 8:1. Jestli on si vlastně tak trochu autor v rámci se idelogie sveřepého komunisty tak trochu nelže. Nebo vlastně všem.

1 0
možnosti

Kdo chce poznat skutečný život v Rusku, tak by si měl opravdu přečíst knihu Garryho Kasparova Zima přichází. Ten jasně dokazuje fakt, že Putin je masový vrah a kmotr mafiánského gangu.

2 0
možnosti
Foto

Putinův příkaz vyrábět zbraně je jistě rozhodující. Kdyby ho nevydal, Rusko by ani nevědělo, co má vyrábět. Lidé, jako vy, by radili Benešovi v září 1938 rozumně ustoupit Hitlerovi. Američaní chtějí umísťovat na Ukrajině jaderné zbraně? Kolik vám Rusové platí?

4 3
možnosti

Koukám, půlka diskuze jsou zase Zieglerovi osobní výkřiky. Jinak ohledně těch sankcí, opravdu se asi čekalo že zaberou víc.

3 3
možnosti
Foto

Ony pořádně zabírají teprve teď. Nejsou čipy do raket, ložiska do tanků i vlaků, náhradní díly do letadel, údržba a podpora technologických celků, nové technologie. To způsobuje pomalé rozkližování všeho ostatního.

A některé dřívější sankce možná i zvrátily průběh současné války. Mám na mysli konkrétně neprodání francouzských výsadkových lodí do Ruska po obsazení Krymu v roce 2014. Možná to zachránilo Oděsu před okupací.

3 0
možnosti

Na Ukrajině opravdu přišlo, co přijít muselo. Jinak by rusko nemuselo mobilizovat další vojáky.

2 1
možnosti

Je možné, aby psal takovéto texty a nebyl za ně placený?

6 2
možnosti

Asi to bude šok, ale pan Paroubek má většinový názor.

Tj. nepopírá agresi z ruské strany, ale nevidí svět černobíle a zjednodušeně.

4 6
možnosti
Foto

Pan Paroubek píše: "Samozřejmě, že invaze Ruska na Ukrajinu je agresí podle mezinárodního práva. Ale podobným porušením mezinárodního práva jsou i jednostranné sankce vyhlášené vůči Rusku bez schválení Rady bezpečnosti." Je škoda, že nám pan autor se sexy mozkem neprozradil, jakým kouzlem by RB přijala sankce proti jednomu ze svých členů, který má právo veta.

8 2
možnosti
Foto

A co agrese USA? Ty byly podle mezinárodního práva, nebo ne?

4 8
možnosti

Mafiánský kmotr a vrah Putin je evidentně v koncích.

2 1
možnosti
Foto

Rozumný článek. Jeho motto - někdy je lepší přiznat si svoje možnosti a ustoupit, kvůli budoucnosti. Ale jestli v tomto případě už není pozdě... Karma vysoká. Většina lidí u nás, myslím si, má stejný nebo podobný názor jako Vy, pane Paroubku [>-]

7 12
možnosti
Foto

Jsem stejného názoru, podle výše karmy je vidět, že podobně myslí hodně čtenářů R^

Toto bohužel nemyslícím fanatikům nevysvětlíte.

5 8
možnosti
Foto

Paroubku, jsi odporný kolaborant, A je mi jedno, jestli mne admini zašmiknou

13 3
možnosti
Foto

Pane Vodvářko,

za prvé se naučte slušnému chování

a za druhé si nastudujte význam slova "kolaborant."

Vaše nevychovanost odpovídá Vašim "znalostem" současné politické situace.

7 11
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,10
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik