Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

V parlamentních komorách obvykle mívá většinu ten, kdo obdrží většinu volebních hlasů. Máte s tím problém?

Prostě se musíte smířit s tím, že levice to tentokrát opravdu není. Nicméně byste se neměl posmívat volebnímu výsledku ČSSD (4,63%). Moc to sice není, ale připomínám váš poslední volební výsledek 0,07% se stranou LEV 21. Trochu pokory by to chtělo.

17 0
možnosti
Foto

Pan Paroubek a pokora nejsou ze stejného vesmíru.

3 0
možnosti
ZH

Vy usilujete dosáhnout úplného dna a stanout na něm s Babišem. Se svými přednostmi (nadáním) se v té školní debatě také pochlubil:

AB: „Víte, na co je škola? Co má škola dělat, jaký je hlavný úkol školy?“

Žákyně: „Se vzdělávat.“

AB: „Ne. Zjistit, jaké má ten žák nadání. Já mám tzv. lopatkovou teorii. Víte, co to je lopatková teorie?“

Žáci: „Ne.“

AB: „Čtyřleté děti se hrají na pískovišti s lopatkou. A ty geneticky daný lídři mlátí tou lopatkou ty ostatní, co sedí v rohu. A tak je to celý život, za každého režimu.“

4 0
možnosti
Foto

Cinknuté průzkumy kdysi nakukaly nějakému Paroubkovi zářivé vítězství v parlamentních volbách a dopadlo to tak, že seknul s funkcí předsedy ČSSD.;-D

15 0
možnosti
RM

Madam, ale on ty volby vyhrál.

0 0
možnosti
JK

Ještě než mu vyprší funkce, Zeman se možná rozhodne jmenovat předsedu ústavního soudu. Možná to bude na pár let kukaččí vejce v demokratickém hnízdě.

1 0
možnosti
Foto

Zeman to sice tvrdí, ale je to stejný nesmysl, jako kdyby chtěl ještě jmenovat dalšího guvernéra ČNB po Michlovi. :-)

3 0
možnosti
JD

Argumenty žádné. Pražská kavárna opět jen jediné, nenávist.

Nezapomeňte se zase příště stavět za Havla.

0 15
možnosti
Foto

Nebuďte na pana Paroubka tak zlý.

2 1
možnosti
LS

Jen hlupák používá výraz "pražská kavárna"

12 5
možnosti
MB

Svou Jakartu mám za zahradě. Domek s kamny a WiFi. Vidím věci úžasné! Rychecký je bídák. Asi má stále svědomí.Jako disident, se vyhraňuje proti agentu Stb. Miloš to dělá dobře. Jako prezident osvobodil Baláka. Zproněvěřil pouze 10 míčů. Burešovi nabízel abolici. Ten to má za 50! ANO, záchrana nutná. Trapný soudce Šott se může jít vycpat- Je součástí polistopadového kartelu!

Miloš spolehlivě mlčí.Tradičně o r.1968. Náhle ožije a mluví! Zločinní lékaři mu zachránili život! Mynář je správně zkritizoval. Předseda Senátu odpovědně zareagoval. Na prezidentův sebedestruktivní - zbídačelý stav. Spiknutí mocichtivého tělesa ! V případě neschopnosti hlavy, přece velí - Rádo by kancléř a osoba nejedlá. Miloš čiloučký, ožil. Klidně ovlivňuje volby. Pravil, že oligarchu by volil, tedy doporučuje. Nejlépe to jistit novým Ústavním předsedou ... !

Chvála bohu, že Miloš není brán vážně. Je to naše, kdysi úsměvná minulost. Dobré doby- O tom co je správné a dobré? O tom dříve rozhodovala strana. Nyní tedy John Miloš- Maynard Keynes, Zeman? To sedí. Označení pro nižšího šlechtice v českých zemích. Šlechticem tedy není. Nejde o urozenost. Prostě, není šlechetný. Mj., tím může být kdokoliv z nás. Na ty neurozené se dívat s pobavením, shovívavě. I do 38 patra. Pořád je to vnitřní sklepení. Jinak jasná věc, Rychecký je padouch ...:-) ...

12 0
možnosti
Foto

Jiří Paroubek dokladuje, že v 38: poschodí je zřetelně méně kyslíku, mozek trpí hypoxémií a proto píše podobné nesmysly.

Miloš Zeman - dokud vedl na provázku A. Babiše - mohl si dělat cokoli chtěl. A taky že dělal. Poté, co mu jeho přítel Vovka Putin, s kterým chtěl střílet novináře, tak nějak vypálil rybník a císař Si si z něho dělal legraci, povadl. A protože Petr Fiala jej už nepotřebuje (ale chová se k němu velmi zdvořile), už nemůže dělat nic. Politický odkaz Miloše Zemana nelze hodnotit slušnými výrazy (nechci být zabanován na několik let, pokud bych byl konkrétní).

Že se Andrej Babiš profiluje jako sociopat a negramot, není chybou marketingu, ale genetikou jedince, který na některé věci prostě nedosáhne (doporučuji publikaci F. Koukolíka "Vzpoura deprivantů", kde se dočtete více. Řečeno jinak, z jistého dostupného materiálu bič uplést nelze, či lépe komu není dáno, v apatyce nekoupí.

A manažerské schopnosti presidenta? Poněkud si to pletete s předsedou vlády, který je mít musí (pamatujeme perfektní vedení A. Babiše krizí Covid19 - opravdu bravurní). President nemá u nás z Ústavy mnoho pravomocí, to že si je pan Zeman přivlastnil, je bohužel fakt, nicméně u něj to pramení z jistých organických změn mozku, které působí ethylalkohol. Pravidlem by to být nemělo.

20 2
možnosti
MB

Škodit se dá pořád. Já hleděl na piliny z bukového špalíku na sekání. Sloužil mi 2 mandáty! Po rozřezání neuvěřitelné množství chodbiček. Já žasl. Úplné schema Hradu a Obory !... :-)

5 0
možnosti
AM

A45d97a34m 71M17a60l93ý

22. 12. 2022 16:46

Ještě větší Luděk Sobota než jsem doufali.

Sorry pane Soboto

11 0
možnosti
Foto

1. Orbán svou politikou přivedl Maďarsko na buben. O to se Andrej 25085 Babiš pokoušel 4 roky ve funkci premiéra také. Radit mu podobný postup může jenom Jiří Paroubek.

2. Není lepší vystupovat jako popová hvězda než jako arogantní hlupák?

16 1
možnosti
Foto

J31o82s25e42f 78B93á92r69t25a

22. 12. 2022 17:58

M.Šejna: Základním rozdílem mezi rozpočty vlád ANO+ČSSD a ODS+kdokoli byl a je, že ty první vždy dopadly lépe, než se plánovalo, zatímco ty druhé hůř. Nebýt covidu, tak by to bylo pravidlem.

1 7
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,31
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik