Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pavel, Nerudová nebo Fišer (nepravděpodobné). U nikoho z nich nevidím důvod k obavě, že prezidentský úřad využijí pro vlastnní politické hry, jako tomu bylo u Zemana a jak by to mohlo být v případě Babiše. Jiný význam v těchto volbách nevidím.

Autor blogu je dokonalým příkladem rčení o psu, co štěká, ale (už) nekouše.

5 1
možnosti

Já nevím, proč do prezidentské volby stále motáte ekonomické znalosti. On snad prezident řídí ekonomiku státu? Na to, aby zvládl posouzení zákonů, týkajících se ekonomiky, bude mít odborné poradce, nehledě k tomu, že za správnost předkládaných zákonů ručí především vláda a parlament. Chtít po prezidentovi, aby v této věci suploval exekutivu, může napadnout akorát tak vás.:-)

7 0
možnosti
JK

J50a59n 38K64a65r25a60s73e11k

13. 1. 2023 18:40

mate uplne presne pravdu, cloveka tohle okamzite napadne, kdyz ty Paroubkovo vyplody cte.

Co mi desi je skutecnost, ze podle meho (nepresneho) odhadu to podobne jako Paroubek vidi znacna cast populace. Dokonce bych se vsadil, ze pro vetsinu, kteri budou Babise volit je ten nejvetsi argument, ze rozumi te ekonomii - i kdyz tahle znalost k tomu potrasani rukama a kladeni vencu neni potreba.

Problem neni Babis, problem vidim ve vzdelavacim systemu, ktery nedokazal znacne casti populace zprostredkovat ani zaklady logickeho mysleni.

7 0
možnosti
MB

U soudruha Bureše Stále tápu. Je u něj myšlenka otcem slova? Nebo slovo otcem myšlenky? Každopádně vlastní cenné poklady. Návrh Důchodové reformy. Plán na oddlužení ČR. Investiční plán! Pravda cosi je v Excelu a šupleti. No zase se neví ve kterém ? ... :-)

6 2
možnosti
ZD

Uvážlivá úvaha. Generálové většinou inklinují k jednoduchým a pochopitelným větám...... pokud velí. Chceme poslouchat 4ozkazy z Hradu?

6 10
možnosti
Foto

Furt lepší, než současné bláboly z Hradu.

10 1
možnosti
VF

Vám věřím stejně jako AB - tedy vůbec.

Vlastně jedno Vám věřím. Že budete volit AB.

No a K.O. vyhlásí všichni, kdo přijdou k volbám - a Vy máte jen jeden hlas.

10 1
možnosti
RM

Možná by bylo lépe, kdyby jste se vrátil ve svém blogu k Božímu Slovu.

1 0
možnosti
Foto

No vidíte a já to vidím tak, že generálu Pavlovi stačilo pár přiléhavých slov v pravou chvíli, aby z toho vašeho kecálisty udělal nulu...:-)

27 6
možnosti
ZD

Jako vojákovi ano. Jenže (zatim) nejsme na velitelském shromáždění. Takže strohé vyjadřování může působit efektně, ale rozhodně nepatří do demokratické diskuse. Podobně manýry musejí civilně uvažující osoby strašit.

4 12
možnosti
Foto

Pro mě byl vítězem debaty Petr Pavel. Krátké, stručné, jasné, nedvojznačné odpovědi. I Babišovi to dal pěkně sežrat. Nejdřív jako dárek Makronky, a pak něco ve smyslu: Když se mluví hodně, tak to ještě neznamená, že se mluví k věci a pravdivě :-).

27 6
možnosti
FL

S Nerudovou má pravdu, stejně tak i se soudruhem Pávkem, který sloužil Moskvě proti demokratickému západu. Bohužel Babiš, i když je jako politik nejkompetentnější (a dokonce nechce zvyšovat daně) tak je nepřijatelný kvůli mírové konferenci, kterou by uspořádal. Pan Paroubek by si měl nastudovat něco z historie, jak se zachová diktátor, když se mu ustoupí "v zájmu míru".

3 0
možnosti
MD

proč píšete Pávek, ale Babiš? Mělo být Bureš, ne?

8 0
možnosti
JZ

Tak Paroubkova kvalifikace vrchního hospodského tedy ekonomického náměstka komunistických RaJ fakt není rozhodující anormální lidé ho neberou vážně.

14 2
možnosti
ZD

Jste tedy amorální , nebo ho vážně berete ?

0 5
možnosti
RP

KarmaR^ Paní Nerudova nepřesvědčila, že by byla dobrá prezidentka. Prezidentem si dovedu si představit oba dva kandidáty, každý má své pro a proti. Je to na voličích, ale pro klid v zemi by to měl být asi Pavel, protože v případě vítězství Babiše ta nenávist ve společnosti se bude táhnout dál.

1 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,65
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik