Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"pravicoví kandidáti (Pavel, Nerudová, Fischer ad."

To jako vážně?

Leda v porovnání s Paroubkem, jehož jediný program byl po stalinisticku "hlavně co nejvíc odrbat ty bohaté".

1 0
možnosti

LKevice ? Ta při COVIDU například , totálně SELHALA

0 0
možnosti

Pavel je stejná loutka jako Spejbl. Bohužel má ale proti Spejblovi horší loutkovodiče. Až si ho zvolíte. tak pak hlavně nebrečte.

0 4
možnosti

gtak vy budete zřejmě maňásek. Ti nemají špagátky, těm se strká ruka do ...

0 0
možnosti

Nevím, jestli je v zájmu obyčejných lidí volit miliardáře Babiše, který dělníkům za rasovinu v drůbežárnách nabízí plat něco přes 16 tisíc hrubého?

1 0
možnosti
Foto

Bohatství chudých se rodí z bohatství bohatých. Nikdy to není naopak pane Paroubku. Vaše cesta, kterou propagujete, nevede k bohaté společnosti, kde je bohatství rozprostřeno po celé společnosti, ale k chudé, nesvobodné a neprosperující společnosti, řízené totalitní byrokracií.

1 0
možnosti

Bohatství všech se rodí z práce.

0 0
možnosti

Ten prolhaný Babiš se k Vám docela hodí. To známe - sliby populismus, rozdávání, zadlužování a důsledkem toho inflace neboli zdražování a znehodnocení úspor. A ten Váš "mír" = obětování Ukrajiny ruskému roztahovačnému agresorovi a v budoucnu Rusáci v Praze a vláda jejich přisluhovačů, třeba s Vámi v čele . Děkuji, nechci.

4 0
možnosti

A proto se mně líbí přímá volba prezidenta. Každý si může v blízké budoucnosti snadno a dost jednoznačně vyhodnotit jak chytře volil. A podle toho si buď poklepat po rameni, nebo si nadávat do hospodářských zvířat, protože se nechal napálit. Žádné "to oni".

2 0
možnosti

Vůbec nevím, co na to říci.

Úplně si myslím, že tento stratég je mimo.

Leda ...

0 0
možnosti
Foto

"Třídní zájem", co to je za termín?8-o Takovou hovadinu by nevymyslel ani Marx s Leninem dohromady.;-D

5 0
možnosti

A ty Jiří jsi čí výkonný úd?

9 0
možnosti
  • Počet článků 835
  • Celková karma 29,47
  • Průměrná čtenost 1925x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik