Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jiří je to pravda divné. Agresor řádí a my chceme splnit závazek-2% HDP na armádu. Kdyby bylo po Vašem? Je již po válce, Putin stojí u slovenských hranic> Je pravděpodobné, že Fico volby vyhraje.Jako správný kolaborant.Taky Kremlu fandí. To už jsme u Valašska ... !

Se státním rozpočtem, jako se zaoceánskou lodí. Je obrovská, v trupu díru. Strojníci pobíhají a pumpují vodu. Hrozba potopení reálná. Tu přichází deputace dobromilů. "Co tady otravujete? Zaplatili jsme si lístek plavby krásné. Sedíme v salonu. Očekáváme pohoštění, kávu s chlebíčky". Máme na to právo a nárok. Jaká díra? Nesužujte plujte ...

Mj. Titanik byl nepotopitelný, měl přepážky.Právě ty selhaly,. Jak to? Od samotného vyplutí byl požár paliva. Nařízeno utajit a zavřít. Prokázáno, že žár pokračoval - ty těsnící dveře podstatně oslabil. Tuny vody je hravě roztrhly. Naprosto skandální a tragické. Taky to poškodilo důchodce na palubě. To byly bezva doby - Máme sice problém. No plujeme dále a tak to bude lépe ....:-(.

18 6
možnosti
AM

No nákupy tanků a letadel podporujete, ale stav armády cca 10 vojáků je zoufalý. Někdo ty tanky a letadla musí obsluhovat. Nebo se "nakupují" i vojáci. Samy nákupy nic neřeší. A co teď ?

1 3
možnosti
Foto

J69a70n 81S64v91a28t94e84k

20. 2. 2023 13:15

Pane Paroubku, v podstatě přesvědčujete čtenáře o tom, že krok vlády je správný (v oblasti nákupu zbrojních systémů) - důchody neřeším.

Když totiž "kňučíte" kvůli nějakému kroku vlády, vždy se ukáže, že má pravdu vláda a ne váš "sexy mozek".

20 5
možnosti
DR

Až na ty předražené F-35 bych souhlasil.

1 2
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,33
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik