Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

hm, pro radu lidi je prekvapive, ze Paroubek dokaze napsat souvisly , smysluplny text. Je to jeho nazor, s mnohym je mozno nesouhlasit, ale tak jsme to chteli - aby tady byl system, ve kterem prijdou ke slovu i ti, co maji jiny nazor.

Autor v textu nezapomnel na tu Cinu. Jak ji Zeman velebil a hledal ty kontaktyk teto velke zemi. V celem clanku pak vyzdvihuje tu schopnost Zemana, videt dale do budoucna a jak minuly president vedel, ze po A,B pride C.

Zde musim nesouhlasit a prave u te Ciny musim tvrdit, ze v teto otazce minuly president ukazal, ze neni vubec schopny politik, ktery mysli dal. Obycejny obcan musel tehdy videt, jak ty cinske delegace objizdeji ty male zeme a vse naslibovaly - kdyby ty vsechny sliby mela Cina splnit, tak to by musela mit v tech svejch bankach 10 x vice dolaru nez tam maji opravdu.

Prezident Zeman se v te otazce Ciny choval jako kazdy podprumerny populisticky politik. Misto toho, aby vedl vlastni stat k vetsi samostatnosti, tak minil, ze budoucnost je v tom, kdo smete z toho stolu tech mocnych vice drobku do vlastniho klina. A v tomto ohledu se pan Paroubek od Zemena vubec nelisi. Pro me jsou oba mizerni politici z doby pusobeni Karla Gotta.

1 1
možnosti
JZ

Pravda o Zemanovi nejsou útoky.

2 0
možnosti
TT

Abych pravdu řekl, klikl jsem na článek, abych reagoval na úvodní větu: "V posledních dnech se prakticky všechna média oddávají bezuzdným útokům na [...] Miloše Zemana." To mě opravdu trklo do očí, protože se nejedná o poslední dny, ale už hodně dlouhé roky, počínaje jeho důchodcovstvím na Vysočině.

No nic, přesto si to přečtu, jestli v tom stojí něco bystřejšího.

0 0
možnosti
TT

Takže četl jsem, četl, ale nedočetl. Viděl jsem chvalozpěv na Zemana, přehnaný zřejmě z důvodu autorovy nové politické ambice. Zív.

0 0
možnosti
DR

Ono bohatě stačí se podívat kdo za těmi útoky stojí a je úplně jasno.

1 0
možnosti
JZ

Je dobře, že Zeman už vypadne z Pražského hradu. Suverenně nejhorší prezident od roku 1989. Už jen kvůli tomu, že tam dotáhl Mynáře, který podle všeho využíval Správu Hradu ke svým soukromým aktivitám a veřejné peníze podle všeho zneužíval ke svým soukromým aktivitám. Doufám, že to policie řádně vyšetří.

7 1
možnosti
MK

Souhlas. Až na to, že i před rokem 1989 je dost obtížné najít horšího prezidenta. Snad jen Gottwald a Zápotocký?

4 0
možnosti
JD

Dobře sepsané! R^R^R^

V diskuzi opět ti stejní plivající čecháčci!RvRvRv

4 11
možnosti
JK

Ale no tak, vyprovodíme tu ožralou trosku s úsměvem na rtech, ne? :-)

8 1
možnosti
ZH

Já bych napsal řeč trošku kratší. Takto:

Konečně ta tragikomická a zlá figurka odchází. Provolávejme SLÁVA!

11 2
možnosti
OD

Jak se máte, Kočkovi?

4 0
možnosti
Foto

Mám vlhko v očích, jak to mají parazité těžké.

6 0
možnosti
Foto

Za to, jak se Miloš Zeman v prezidentské funkci choval si zaslouží jen lhostejnost.

4 1
možnosti
KT
  • Počet článků 835
  • Celková karma 29,48
  • Průměrná čtenost 1925x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik