Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K tématu: v blogu o návštěvě císaře Si v budoucí moskevské kolonii jste psal pane Paroubku, že se Ukrajina chystala napadnout a zničit Rusko a kdyby nebylo preventivního úderu Ruska, stalo by se to...

ČSSD by byla šílená, kdyby se družila s vypatlanou partou Nespokojení...

2 0
možnosti

Blog p. Paroubka a opět plodná diskuze plná urážek a dehonestace!

A opět stejní diskutující!

;-D;-D;-D;-D

K tématu nemáte nikdo opravdu, ale opravdu nic.

3 2
možnosti

J43i12ř24í 97K90o61z17á41k

30. 3. 2023 16:36

Jedinou záchranou pro ČSSD a klidně i pro KSČM by bylo spojení pod vedením pana Paroubka. Nikdo jiný to nedokáže.:-):-):-):-):-):-):-):-)

6 0
možnosti

Zoufalí muži dělají zoufalé věci.

7 2
možnosti

Volně přeloženo do češtiny -

Čau Šmardo. Jistě se shodneme. Furt se nabízím a ono nic. Již jsem ochotně poklesl i na úroveň dezolátů a kolaborujícího. I ten bláznivý Foldyna si pomohl, známe jej, myšlenka nikde. Tedy píši .

Současná vláda sice nic nedemoluje. Faktem je, žýe je bez peněz, což se nám hodí. Tajně si můžeme sdělit - Byli jsme to my, ČSSD, která Důchodovou reformu zazdila. Nepřipomínejme ani 2 dopisy nespokojenosti od Babiše k Maláčové. Pravda, my pracujícím pomohli. Pěkně jsme pochodovali, za "Konec levné práce" ! Zejména u oligarchy se to uchytilo. Tak jsme jej i s komunisty podporovali Věk odchodu v 678 letech sice n návrhu není. No ke strašení dobrčé, ne ? ...

Vláda je skutečně hrozná. Napravuje naše chyby, třeba u armády. Modernizuje, jako náš skanzen nedostačoval. Chvála, že válka nikde není! Nemusí se tak ani nikdo podporovat. To by bylo pro socany zlé, máme to ve filosofii pojetí. Pomáhat slabším . Lepší je osobní heslo - "Sám mám málo" ...

Měli bychom už skončit s animozitami, sjednotit se. Kaiser říkal, že dokonce komunista, na tom byl lépe. Vniklo hnutí OF - "Za osvobození Fojtíka". Proboha předsedo Michale ! Proč by nemohlo vniknout za osvobození mne? Jiříka? V mém dopise žádné recepty nehledej., Jako obvykle - Žádám funkci ... ! :-)

14 0
možnosti
Foto

Na druhou stranu musím soudruha Roko Šuplík Paroubka pochválit. Od chvíle, kdy přestalo být povinné číst Rudé právo, jsem takhle krásnou ukázku kojzarštiny neměl možnost vidět.

16 2
možnosti
Foto

Tak už máte i vlastní stranické logo.Je v tom spolku ještě někdo kromě Vás a na kolik odhadujeme výsledek voleb.Bude to víc než 0,01?

9 1
možnosti
Foto

Povedzte mi, pánko Parúbek, čo také si predstavujete pod hentým oným slovom rusofóbní?

8 2
možnosti
Foto

Díky za článek. Jak nemám rád levici, tak o to více mne těší Vaše články, které ji spolehlivě potápějí.😀

18 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS