Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Paroubku, vy se mýlíte. Na posledním místě popularity jste vy. Poslední volební zisk byl 0,07%. Takže Fialovi s jeho sedmnácti procenty nesaháte ani po kotníky.

17 2
možnosti
Foto

J.P. nebyl v politice žádný zázrak, ale proti P.F. byl KING.

0 0
možnosti
MR

Nakupujeme, proto že naše země nevytváří potenciál v lidech vytvářet generační vlastnictví, firem, bank, lehkého průmyslu, a k tomu rozjet přidané hodnoty jako jsou vlastní obchody, marketing, služby, ale i sociální pomoc.

Tady se opět za 33. let opět ukázalo, že to nejde ze shora a ani pomocí dotací, či mohutných investic do vzdělání, kde pomalu větší město má už univerzitu.

Pak tu je čistě náš fenomén nakupovat ve slevách, a to vytváří určitou cenovou taktiku.

Ten potenciál je potlačován v silném sociálním, byrokratickém ochranném prostředí jedinců, jež pak následně ekonomicky zatěžují stát v podobě mohutného sociálního ochranného deštníku, a na to je potřeba někde vzít.

Odvrácenou tváří je vytlačování ze společnosti její duchovní a duševní elitu, a zánik politického zázemí stran, zvláště těch pravicových ... .

To je šance pro určitý byznys a to mediální, kde bulvární televize mají denně na paškále tento sociálně upadlý teror. Každá vláda a premiér zde pak bude jako kůl v plotě, a je v pozici jako Jakeš ke konci minulého režimu, kde to byl konec vlády jedné politické strany, dnes je to konec vlády politických stran a i demokracie, neboť nemají politické zázemí a dorost, tak jako za dob mocnářství a 1. republiky.

0 0
možnosti
ZZ

Pánové Kněžínek, Poborský, Šťastný, Irein, Šik a Sedmík jaksi nepochopili, že jde už o druhý dosti velký výbuch naší diplomacie, ve velmi krátkém sledu za sebou. Opravdu není obvyklé, aby státní návštěvy se rušily, den před jejich konáním.

Saudská Arábie, Nigérie ...... - jsou přímo výbuchem naší diplomacie. Naštěstí se českých daňových poplatníků příliš nedotknou a pan premiér bude mít alespoň hezký výlet.

16 13
možnosti
RK

Jsem zděšen výbuchem v Nigérii. Prosazuji politiku všech azimutů Hamás, nehamás. Je to správně Zavadile?

9 3
možnosti
JK

Nechtěl bych jednou skončit tak, aby se mnou většina národa pohrdala a dělala si že mě legraci. Této osobě se to povedlo. Kam až chce ještě spadnout? Musí to být strašné, když za někým stojí jenom pár proruských dezolátů. No co. Koledoval si, takto má.

26 5
možnosti
RK

Omluva za minus, Jiří. Mobil

0 0
možnosti
RK

Marně se všude ptám, co nám přinesla politika více azimutů, pane Jyří. Krom toho, že jsme psali ponížené supliky do Číny.

19 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
15 4
možnosti
Foto

Trapné výlety soudruha Paroubka do Číny.

16 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 4
možnosti
MS

Zato Jyrkův legendární "showing" Kdo z vás na to má je nepřekonatelný.

15 2
možnosti
  • Počet článků 840
  • Celková karma 27,22
  • Průměrná čtenost 1913x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik