Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J41o28s74e11f 59B51á52r48t83a

13. 1. 2024 17:07

Pod blogem pana Nožičky jsem definoval tzv. Uliční výbor - nemýlil jsem se, slétli se tu téměř všichni. Ale k blogu, pan Paroubek pouze citoval slabomyslné postavy naši politické scény, které díky zvláštním okolnostem jsou zrovna u vesla.

1 4
možnosti
DR

Jen bych doplnil, slétli se jako vždycky, že Roudenský.

1 1
možnosti

P94e61t64r 94Č32e75r72n72ý

13. 1. 2024 14:20

Jyrko, vy který tajtrlíkujete v Číně a straníte Rusku, píšete něco o vazalství?

4 0
možnosti
Foto

" Hrozí ustavení rigidního autoritativního režimu....".

Tak před tím varuje zastánce a svým zaměřením trvalý propagátor totalitního zřízení!

Teda, tady se dějou věci.

6 0
možnosti
Foto

"Kdo chce mír, chystá se na válku" je obecná myšlenka na prevenci konfliktů. Zdůrazňuje nutnost být připraven k boji, aby se mír mohl udržet. Pro udržení míru je nezbytné mít silnou armádu, dobré diplomatické vztahy a silnou vnitřní politiku. Případně možné hrozby je tak možné rychle a rozhodně odvrátit."

Mně z toho vychází, že Jyrka chce válku a je pro to ochotný udělat cokoliv. I prodat zemi rusákům.

11 1
možnosti
JV

Ryzí esence stupidity. Fakt jsem chtěl počin páně Paroubkův dočíst až do konce, ale to se fakt nedá.

14 1
možnosti
VF

Tak si říkám, kdo že Vás to asi platí.

8 0
možnosti
Foto

Pane Paroubku, zahajte dnes občanskou neposlušnost. Jděte do toho jako buldozer. Jste rozený vůdce občanského odporu. ideálně se postavte na Václavák a pronášejte své ostré výroky. Držte v rukách rudý prapor, případně nějaké prostěradlo s velkým Z. Z jedné strany pan Rajchl, z druhé Ivan David. Za Vámi paní Zwyrtek-Hamplová.

Úspěch zaručen....

A teď vážně. Víte, jak říkal soudruh Lenin těm, kteří jej podporovali, aniž věděli, že i oni se postaví ke zdi před střelce Čeky?

12 0
možnosti
RK

Za to mě tu cenzor smazal, ač se jedná o politologický termín .

3 0
možnosti
JL

Kdo vlastne valku chce, pane Paroubku? Dle meho nazoru je to ten kdo ji rozpoutal, i kdyz ji nazyva "specialni vojenskou operaci"! Jiste je, ze sporne veci se mohou vyresit i jinak nez rvackou ci valkou. Ukoncit specialni vojenskou operaci spolehlive muze jen ten kdo ji zapocal. Staci jen vydat rozkaz, pravomoc na to nesporne ma. Tak tedy "chcimirove", organizujte petice pozadujici ukonceni "specialni vojenske operace", jiste vite kam je mate zasilat, tedy tomu, kdo ma pravomoc ucinit zabijeni a niceni konec.

K oznaceni lidi opacneho nazoru "chcivalkove" bych se zeptal, videli jste, zeby se vubec nekdo, pred ctyriadvacatym unorem 2022 zahajeni valky dozadoval? Vzdyt i sam Putin jeste dvaadvacateho ujistovel svet, ze ruska vojska shromazdovana podel ukrajinskych hrani, tuto nemini prekrocit!

8 0
možnosti
TH

Nechci,aby se kradlo.Hned v pondělí se odhlásím ze systému ochrany objektu.Víte kolik to ročně stojí peněz?

7 0
možnosti
IS

Tohle bylo v kotlince premiérem.

11 1
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,74
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik