Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Čínská ekonomika poroste přesně o tolik kolik je plán a něco navíc. Tak se dosáhne toho, že ti co to počítají, náhle nezmizí.

2 0
možnosti
PN

Verite take na to, ze deti nosi cap a darky na vanoce Jezisek?

0 0
možnosti
Foto

Zcela zásadní otázka je, zda je ten údaj pravdivý. Až jim praskne ta giganticka realitní bublina, jsem zvědavý, jestli splasknete i vy.

4 1
možnosti
JK

Námět pro příští blog:

Které prvky čínské demokracie byste považoval za prospěšné v naší zemi.

Jakou státní funkci byste při jejich aplikování rád zastával?

5 0
možnosti
AL

Znáte někdo tohodle pána, co sem furt píše?

2 0
možnosti
Foto

Fascinace diktátorskými režimy je zřejmě autorův rys.

Jak správně píše kolega Herda, jistý zisk jistě plyne z "transplantačního programu", o němž se dají zjistit podrobnosti celkem snadno. Jistě i miliony Ujgurů jsou dobrou zásobárnou, nejen na zakázku popravení občané s požadovanou genetickou výbavou. Nejspíše se autorovi líbí i neustálé provokování vůči Tchaj-wanu, anexe Hongkongu, kde byla demokracie nahrazena systémem, po němž pan Paroubek slzí.

Nevím jak on, ale já budu raději mít nižší HDP a vlastní názor (a játra), než se bát, že přijdu o možnost říct co chci a dožít s vlastními vnitřnostmi.

9 0
možnosti
Foto

Ještě před ruskou invazí na Ukrajinu byl na ČT2 pořad o tom, jak na Ukrajině kšeftují s orgány zdravých lidí.

0 0
možnosti
Foto

Tak určitě. Určitě Česko mělo větší příjmy z vývozu zbraní do Ruska, než když si jimi doplňuje svoje sklady .

Čína ekonomicky nepochybně roste, když se rozešla s komunismem a přijala hybridní režim. I ten prodej orgánů odsouzených nepohodlných lidí něco hodil ve spojení s peklem.

12 0
možnosti
Foto

Populace ovšem v Číně klesá, takže při stejném objemu výroby HDP na hlavu roste.

1 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,74
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik