Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Když vy napíšete něco o všehoschopnosti, je to spíše k smíchu.

Já třeba nevidím jediný rozumný důvod, proč by v 21. století, nemohla být volba do jakéhokoli orgánu pouze a jen elektronická. Že těch pár vašich voličů neumí číst a psát mě nějak nezajímá.

Měl jste si je vzdělat. A že se bojíte volebních machinací a podvodů?

Však vy sám se tady občas pochlubíte, jak vás zvou na schůze akcionářů Čínské firmy, která prodává vzduch. Pane Paroubek, vezměte svou milenku či manželku (nevím co aktuálně zase máte) za ruku, nakupte letenky a na věky se zabydlete v Číně. Bude dobře vám. Bude dobře nám a potažmo, bude dobře naší malé zemi, pokud vezmete i ty, kteří těm vašim lžím věří.

6 0
možnosti
DR

Tahle moudra jste zase dokázal vypotit sám anebo Vám pomohl někdo z těch pěti mušketýrů pod Vámi?

0 1
možnosti
OU
JL

Nadpis blogu Paroubkova zni jako jeho osobni zpoved. Vsehoschopnou se ukazala zejmena jeho vlada. V dobe kdy se jednalo o US radar v Brdech. Nejprve s umisteni radaru souhlasil, pozdeji oponoval. Vyhrozoval, ze i kdyz bude postaven , kdyz to bude v jeho moci ,projekt zrusi. Taky v dobe v dobe cskeho predsednictvi v Rade EU se neblaze proslavil.

7 1
možnosti
JP

Další trapná šaškárna opozice. Ono zase o tolik nejde, korespondenční volbu má většina evropských zemí. Najednou je z toho třeba dělat problém. Názory "odborníků" typu Gerlocha a Kudrny není třeba brát vážně a Paroubka už vůbec ne.

6 1
možnosti
DR

Jo jo. Stejně jako Vás.

1 5
možnosti
LS

Vaše lísáni k Vrábelovi vás naprosto ze seriózní diskuze navždy diskvalifikovalo.

12 0
možnosti
JL

Jedno české rčení praví, že v nejlepším se má přestat.

Prohrávat politici už celkem umí. Odejít ze scény je stále velký problém. Není to lehké. Někdo to zvládne s nonšalancí, někdo se v tom válí jako slon v porcelánu. Někdo umí odejít za hlasitého potlesku obecenstva. Někdo na scéně stále stojí, pak sedí, nakonec leží a dožaduje se potlesku i přesto, že obecenstvo už dávno odešlo.

Zdroj: https://tamararoubickova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778570

9 0
možnosti
JB

J67i69r70i 65B79o83r

19. 1. 2024 17:29

To je strachu.

5 0
možnosti
JZ

Podle průzkumu veřejného mínění agentury STEM/MARK 47% Čechů podporuje zavedení korespondenční volby, 35% je proti a zbytek neví.

11 2
možnosti
DR

To dokazuje pouze to, že názory na ni se různí. A dál?

2 1
možnosti
PL

To říká někdo, kdo se chtěl spojit s Marťany.

15 0
možnosti
Foto

Je velice zábavné tvrdit, že zavedení korespondenční volby ze zahraničí je protiústavní, vždyť ji mají skoro ve všech zemích EU. Poslankyně za ANO paní Válková se proti tomuto snažila namítat, že každá ústava je jiná. Jeden ústavní právník reagoval předevčírem v televizi na možnost žaloby na korespondenční volbu u ústavního soudu s úsměvem. Šance na úspěch takovéto stížnosti je prý velmi malá, vždyť ústavy všech zemí EU vycházejí ze stejných standardů.

8 1
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,74
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik