Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Nadějně se rozvíjející jednání s Rusy o zastavení konfliktu se nikdy nekonalo, protože podmínky pro "mírové" jednání jsou ze strany Ukrajiny nesplnitelné. Navíc dohod, které Rusko porušilo nejen ve vztahu k Ukrajině, jsou desítky, proč by mělo dodržet tu tzv. mírovou? Kde je záruka, že po přerušení konfliktu nedostane Rusko chuť na zbytek Ukrajiny, Moldávii, minimálně část Pobaltí,...? Záruka neexistuje. Budoucí postsovětské Sdružení Nezávislých Států k sobě klidně může pozvat Slovensko jako svou další gubernii. Tiso nebo Fico, je to celkem ve výsledku jedno.

6 1
možnosti
Foto

Od chvíle, kdy jsem viděl to video o hnojném chování rozparáděného Fica a Blahy, jež mi, ne úplně mimochodem, připomnělo fašounské bojůvky, tak od té chvíle by mne ani nenapadlo vyjadřovat souhlas s Ficem ani kdyby za deště tvrdil, že prší. Neb vždy prší, když prší, nikoli, když Fico zří to.

Snad bych ho i citoval, kdyby jako jediný objevil nějakou důležitou pravdu a s ní přišel.

Korupce na Ukrajině je jistě značná, ale spekulace o mizení dodávaných zbraní, a ještě v této souvislosti, to zní jako z petrohradského trollária.

9 1
možnosti
JV

Je vůbec možné, aby se nějaký člověk vždy neomylně postavil na tu špatnou stranu? Zdá se, že ano.

12 2
možnosti
PN

Jo a vy jste ten, ktery pozna, ktera strana je spatna a ktera dobra, ze?

2 5
možnosti
JB

J66i28r69i 11B31o92r

22. 1. 2024 19:44

Jaksi mě někdo vymáz.

0 0
možnosti
Foto

Asi jste napsal něco pravdivého.

0 0
možnosti
JP

Svůj k svému....morální ubožáci se nezapřou.

6 1
možnosti
DR

V podstatě řekl pouze to, co všichni víme už dávno. Určitá část lidí si to pouze nechce nahlas přiznat.

6 12
možnosti
Foto

Vy všichni možná myslíte, že víte, zatímco jiní všichni mezi Vaše všechny nechtěli by patřit do nejposlednější svojí chvíle.

4 1
možnosti
Foto

Za Fica se stříleli novináři, za Paroubka kočky....pak se nelze divit, že mají k sobě jaksi blízko.

18 6
možnosti
MV

Brutální, ale, bohužel, pravdivý.

15 0
možnosti
JZ

Paroubek zase mlží. Zapomněl pouze dodat, že Rusko je ještě více zkorumpované než Ukrajina. Dále lhal jako vždy. Pohádky s Johnsonem jsou dávno vyvrácené lži. Naprosto neschopný Paroubek zmizel z politiky a to je dobře.

12 3
možnosti
PK

Nechte na hlavě. Když se na Slovensku mohl vrátit odepsaný Ficošenko, kterého národ vystrnadil po vraždě novináře Kuciaka, tak je zcela možné, že i u nás může Rusák volby ovlivnit.

8 1
možnosti
PZ

Co čekat od autora takových morálních hodnot, že nebyl schopen platit ani výživné ve výší odpovídající své legendě : " kdo z Vás to má"?

11 1
možnosti
PK

Mafián Ficošenko se chce státi spíše oligarchou. Prý to zní lépe. Nyní jsem však dvojnásob rád, že se Slovensko od nás trhlo a že se nemusím za politiky vašeho střihu (rozuměj vaše kamarády) stydět.

Nejvíc mě však "pobavilo", když tento Slovenský politik, zpochybnil suverenitu Ukrajiny. Je až neuvěřitelné, jak taková slova mohou vypadnout z premiéra země, která nikdy v historii samostatná nebyla, nikdy žádné území nevlastnila a z logiky věci, ani žádné své území tedy nebránila, či o něj nebojovala.

Nakonec tedy jen napíši, že jediným problém Slovenských politiků bylo, s kým se aktuálně vyplatí, kolaborovat více. A tak se děje i nyní.

Čest.

11 2
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,74
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik