JL

"Konflikt na Ukrajine nema vojenskeho reseni", pise p. Paroubek, ale zapomina, ze Putin-Putler ma opacny nazor, spise rozhodnuti. Rika, ze Rusko bude pokracovat ve "specialni vojenske operaci" dokud nedosahne svych cilu. Jak jich dosahne bez "vojenskeho reseni", to uz Paroubek a Fico nerikaji.

Foto

Na začátku valky vojenské řešení popsal. Postupující Ruska armáda podle něj uzavře ukrajinskou do kotle ve střední Ukrajině a začne postupovat ke slovenským hranicím.

Foto

Slovenský kolaborant překvapil (MILE) českého kolaboranta. Nic překvapivého.

P16e13t22r 56Č81e69r33n40ý

26. 2. 2024 15:59

Jyrko, proboha, probuďte se, vždyť vy v politice nic neznamenáte, tudíž žádné politické náklady nenesete (a nést nebudete)

A kolaborant Fico vám imponuje? No svůj k svému

Foto

Zajímalo by mě, kolika Čechům bylo týden před rukováním do Velké války jasné, co se na ně chystá. Lidé inklinují k sebeutěšování a pak se hrozně diví.

Foto

Tu lež o Západu, který chce prostřednictvím válečného konfliktu, vyvolaného ruSSkem, zničit ruSSko, opakuje Jyrka z jakého důvodu?

PZ

Teď jen vysvětlit jakou záhadou se stalo, že se nechal největší stratég VP takto nachytat?

JZ

Paroubek by neměl zapomínat na fakt, že s Ficem je ve vládě SNS, která je velkou stoupenkyní spojence hitlerovského Německa - Slovenského štátu. Neonacismus je tedy problémem Slovenska nikoliv Ukrajiny.

MK

Tam mě tedy Fico nepřekvapil ani trochu, stejně jako mě nepřekvapil Paroubek. Oba jsou to zrádci, kteří by nejraději měli Russáky na svém dvorku.

U nás se jedná o trapnou figurku minulosti, jejíž volební výsledek 0,07% hovoří jasnou řečí. O to více lituji Slováky, kterým něco takového dělá premiéra.

MV

No...pokud považujete Fica za seriózního politika...

MB
Foto

Ááá, úúúúžž je tady zase.

Teď mne napadlo, že by si už konečně zasloužil nějakou poctu za vytrvalou práci ve prospěch občanů a tohoto státu. Nikdy nezklame a je vždy připraven.

Myslím, že by po něm mohla být pojmenována např. měrná jednotka. Jednotka zbytečnosti.

JK

Bude nutný průkzkum, kolik procent (promile?) Čechů by vás chtělo v nějaké vládní funkci.

  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,74
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik