Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cíle Ruska obsahují prvky genocidy , a to včetně deportací a převýchovy ve stylu nacistického Německa.

11 1
možnosti
PD

P39e12t94r 95D23r38a49p49a92l

17. 5. 2022 14:00

takže skutečné cíle byly zabrat prumyslový východ ukrajiny, naleziště surovin a přístavy s loděnicemi. no, to ovšem nic nemění na tom, že to nejsou cíle legitimní a níc, co by ospravdlńovalo ruskou agresi. A jako k takové agresi se musí západ stavět, tedy neustat v tlaku na moskvu, aby se svých hanebných cílů vzdala

9 0
možnosti
MB

I dnešního dne, s brilantním rozborem souhlasím. Prostě, kde se okupanti uchytí - tam vlastně chtěli jít. Vše Se vyvíjí dle plánu. Hanebný Chruščov se opil. Mezi 3-4 vodkou, daroval Krym. Ušlechtilý Vladimirovič - jej ruskému lidu vrátil. Němka, Sofie Frederika Augusta - Převlečená za Kateřinu Velikou. Ta je šťastná, její loupež zbytečná nebyla. Chvála referendům! Mají význam - Asi, jako mrtvému Tatarovi zimník ...

Oceňuji, Kreml je slušný. Nevedu válku, operuje. Na zvolání - "Ruskij korabľ, idi na ch uj"! Křižník Moskva vyhověl. Dále jako ponorka. Totéž pontonový most. Tanky zkoumají biotop říčního toku.Mírovým operacím se daří. Civilní sídliště jsou dobyta a rozbita. Ruské matky se radují. Dostávají darem, jakési vaky. Pozornost generálního štábu, dárek z fronty. Jaké jsou vlastně cíle? Nenechat se ostudně porazit Ukrajinci. Dále předstírat, že jde o Velmoc - Trapnou, rozvojovou zemí ... :-)

11 2
možnosti
MB

Pane Vladimíre Olšák, za co mínus ? :-)

1 0
možnosti
Foto

Cíle Ruska jsou mrzké . A zdá se, že bude dlouho znechucovat civilizovanou část světa. Spěje k tomu překonáním barbarství, jehož se dopouštěli sovětští oficíři i vůči vlastním vojákům.

4 1
možnosti
AM

A65d46a17m 35M47a20l57ý

17. 5. 2022 13:23

Všeználek Paroubek opět v akci a opět jsou jeho výplody směšné.

7 3
možnosti
DK

Proruská propaganda proruského kolaboranta na iDNES. Jak dlouho to ještě budete tolerovat?

8 2
možnosti
JT

J98i39r51i 27T88i46c78h65y

17. 5. 2022 16:22

Jak si dovolil publikovat rozbor udalosti!. Kopecka, poslete ho do koncentraku!

0 0
možnosti
MV

Slušná nalejvarna ve stylu Putina... Že vám není stydno. A když si uvědomim, že jste byl premiérem...

7 3
možnosti
PN

Jyrku nepozvali do televize, to bude asi ten hlavní problém.

6 2
možnosti
JK

Tak a je to potvrzeno, sexy mozek zrudnul zcela, což má za následek, že již jen dokáže kopírovat Putinovu propagandu. Účinek se násobí ve chvíli, kdy Putinova propaganda hlásá, že náš bývalý premiér říká přesně to co oni, takže to musí být pravda pravdoucí.

Agresivní krvavá válečná genocida páchaná rašisty na Ukrajině musí být potrestána a to takto.

1) Vyhnání okupačních vojsk Putina ze všech obsazených území a obnovení hranic podle Budapešťského memoranda.

2) Potrestání všech válečných zločinců, vojáků, důstojníků, generálů i politiků.

3) Sesazení Putina, klidně i tradičně vlastní rukou, tedy výměna za vládu, která hranice respektuje, případně podpořit Rusko ve vypsání prvních skutečně svobodných voleb.

Pokud Ukrajinci mluví rusky, nejedná se o ruské obyvatelstvo, tihle Ukrajinci, často s kořeny v Rusku, dali putinově okupační armádě jasně najevo, že je je na své Ukrajině nechtějí a postavili se hrdlořezům se zbraní v ruce. Města jako Charkov, kde rusky mluvící obyvatelstvo tvoří 90%, se nikdy okupantům nevzdalo a dokonce se je podařilo zahnat až domů. Takže podsouvání názoru, že na území žije ruské obyvatelstvo, tedy ta oblast nepatří Ukrajině a obsazení okupanty je legitimní, je jen papouškování zvrácené ruské propagandy.

Veškerý průšvih s inflací a energiemi je jen díky zvrácenému egomaniakovi Putinovi a jeho imperiálním choutkám.

Představte si až tento Paroubek bude psát válečný rozbor o úspěších Putinovců při obsazování Brna, a bombardování železáren v Ostravě. Putin a jeho okolí veřejně prohlašují, že v Česku jsou nacisti a území patří odjakživa Rusku. Tak poděkujme Paroubkovi, on jim ukáže cestu, možná napráší ty největší nacisty z nás.

12 1
možnosti
JT

J57i70r55i 80T64i32c62h94y

17. 5. 2022 16:26

S Paroubkem nemusite souhlasit, ale napsal rozbor, zatimco vetsina prispevku v techto diskuzich jakykoli rozbor postrada, cisi to jen zavilou, jednostrannou nenavisti vuci vsemu ruskemu.

0 6
možnosti
ZK

Článek p. Paroubka jsem přijal jako informaci. Že na ní něco bude, stačí se, třeba pane Zieglere, kouknout na aktuální situaci. Rusové opanovali velkou část východní Ukrajiny, taková je realita a žádný trollení.

2 3
možnosti
JZ

A také ruská armáda dostala výprask u Kyjeva a Charkova. Taková je realita. :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,31
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik