Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A kdo vlastně je ten Paroubek?

0 0
možnosti
PK

Myslím, že nějaký ředitel bývalých RaJ. Jinak mě to nic neříká.

0 0
možnosti
MC

Jyrko rádi bychom tě viděli na hradě v poradním sboru. Vy dva si nemáte co kritizovat. Jste z jednoho socialistického divadla.

0 0
možnosti
MP

Článek jsem ani nedočetl, nešlo to.

1 0
možnosti
Foto

Čím větší politický zkrachovanec, tím mohutněji se žene do kritiky stále více těch, kteří ke krachu nemíří. Bez zábran, bez skrupulí, vždyť on je přece (ve svých očích) ten nejlepší, ten jediný a pravý sexymozek.

Zřejmě se tím cítí být legitimován k tomu, aby nelichotivě zmínil prezidentovo IQ měřené před cca 36 lety v domnění, že snad má nějakým způsobem navrch. NEMÁ. Ani v takovém srovnání mít nemůže, tedy v očích alespoň minimálně znalé veřejnosti, protože nejen pro různost testů, ale i IQ nemusí být podivné, když taková osoba s IQ (dejme tomu) 108 je hluboko pod úrovní jím kritizovaného člověka. Sice rád dává na odiv "KDO Z VÁS TO MÁ", ale právě už tím se sám charakterizuje.

Je obecně známé a potvrzené, že hlupákovi nelze vysvětlit, že takový je, navíc i proto, že on ostatní považuje za hlupáky, protože on jediný je nejmoudřejší a nejskvělejší, podle sebe jistě vysoko ční i nad Járou C.

Klidně, ať si ční, bylo by jen smutné až truchlivé, kdyby rostl počet jedinců, kteří by mu (nejen to) věřili. Proto je velmi přínosné, když taková osoba často publikuje své chiméry, protože tak existuje neměnný etalon úrovně, kam tedy ne.

5 0
možnosti
Foto

Pravdu díte. Moderní doba umožňuje seberealizaci i myšlenkově zcela impotentním jedincům. Ale kdo to má vydržet?

1 0
možnosti
JV

To žvaní ten správný !!!! Tlučhuba.....JP

3 0
možnosti
Foto

Nebude-li pršet, nezmoknem, lze si prozpěvovat, dokud jsme v suchu. V lijavci strašit deštěm je pozdě . Tak proč by vláda strašila válkou, když ta už je a téměř za humny.

Strašit válkou měli ti, kdo před ní věděli, že téměř celá Evropa dodává Rusku zbraně.

0 0
možnosti
JL

Myš, která řvala.

3 0
možnosti
JP

Kam se poděl LEV 21, proč tento génius neuspěl ve volbách?

13 0
možnosti
Foto

Jyrka čekal zářivé vítězství

6 0
možnosti
DK

Ve schopnosti shazovat sám sebe je pan Jyrka mistrem nad mistry

10 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,77
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik