Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Prezident zcela pochopitelně mluvil o tragédii, jež se udála v závěru roku na Filozofické fakultě Karlovy univerzity, kde šílený střelec – student Karlovy univerzity, zmařil 14 lidských životů. Možná by bylo na místě, kdyby se prezident ve svém projevu alespoň dotkl niterných příčin šílených činů, jako je tento.

Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=811091

A jaká prosím je ta niterná příčina, pane Paroubku?

Ale alespoň pro mě, jako bývalého premiéra této země, je dosti nepochopitelné, proč policisté dostali příkaz, když se snažili eliminovat šíleného útočníka, zaměřit se jen na jednu z budov Filozofické fakulty a pominout hlavní budovu této fakulty.

Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=811091

Chápu. Vy, jakožto premiér jste byl takový "hrdina", že jste nechal mladé lidi zmlátit na hudební produkci.

Vidím, že zde máte své příznivce. Ale mě je z vás fyzicky zle. Že se nestydíte!!!

17 1
možnosti
DR

Já taky ne. Nicméně takovéto prázdné tlachání taky ne.

0 0
možnosti
Foto

Velmi dobrý blog a velmi ubohá diskuze

7 10
možnosti
LS

Jasně, zapálený vlastenče skákající na každý naivní nesmysl.

5 4
možnosti
Foto

Umí si někdo ze čtenářů představit situaci, že by tento jedinec (myslím tím Jiřího Paroubka), se ještě někdy objevil v politice? Jeho pitomosti, které zde občas ublogne, jsou opravdu jen pro silné žaludky. Nemá smysl mu vyvracet vše co napsal. Je to zbytečné, mele dále svou.

Typický funkcionář minulé doby, to by mu sedělo nejlíp.

19 4
možnosti
DR

No nevím. Nejspíše na tom nebude až tak zle, když Vás skoro každý jeho blog zaujme tak, že máte potřebu pod ním excelovat.

8 3
možnosti
LS

Vy jste vytáhl D. Ratha do vysoké politiky. To je jen vaše odpovědnost, že jste mu umožnil dělat, to co dělal.

Vy chcete moralizovat?

10 0
možnosti

Člověk, který se nadosmrti ztrapnil tiskovkou "kdo z vás to má?" a čínským cvičením na internetu má tu drzost zmiňovat IQ jiných osob.

https://tv.idnes.cz/cvicime-s-jirim-paroubkem/cvicime-s-jirim-paroubkem-cvaka-klokta-a-polyka.A170427_094006_cvicime-s-paroubkem_kuko

15 0
možnosti
LS

Ne, nikdy už nebudete brán vážně. Pokud jste jako bývalý premiér této země vystoupil jako křoví na demonstraci zadluženého exekucemi podvodníka Vrábela. To je vaše ostuda, tak jste se znemožnil.

18 0
možnosti
AT

Jste normální? Chtěl jste kritizovat projev nebo se nimrat v detailech zásahu proti magorovi na FF?

5 0
možnosti
Foto

Co se týče inflace, již poněkolikáté zdůrazňuji, že je za ní odpovědná ČNB. No, a stejna ČNB doporučuje přijmout euro...https://www.cnb.cz/cs/statistika/inflace/. Paroubek holt není nejostrejsi tužka v penále.

2 1
možnosti
Foto

Paroubek nesmírně rád dává najevo svoji omezenost.

17 2
možnosti
JZ

Když tento Paroubek mluví o nízkém IQ cizích lidí, ihned se mi vybavuje provaz a oběšencův dům

9 0
možnosti
  • Počet článků 840
  • Celková karma 27,03
  • Průměrná čtenost 1913x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik