Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
RK

Tak tomu říkám hroší kůže8-o

3 1
možnosti
MB

Není nic směšnějšího, pokud v životě nepracující osoby - Jdou do fabrik! Maláčové se Stropnickým ještě chybí Kateřina Konečná. Mladí nefachčenci, kteří žijí z mozolů těch druhých. Jmenovaní žijí šťastně. Pokud dostanou alespoň 3%, prachy budou - Opět nemusí pracovat! Život jako na zámku! Pokud překonají 5%, není co řešit! To zase zase přibude fotek na sociální sítě. "Hle tu dělník,tam zase fabrika " ! Jinak určitě, Bakala a Mitrofanov, to jsou Hyeny ... :-)

3 1
možnosti
JK

Souhlasím J. Maláčová "...vystupuje intelektuálně a emocionálně naprosto vyváženě." Velmi trefně umí nazvat premiéra a odvody sociální a zdravotní jsou super. Nebo je to naopak? Sama neví. Pak se z ministerské návštěvy se zdravicí vyklube tuhá kontrola přitvrzená čerstvým odborníkem, aspoň se tak prokazoval.

A já jim to říkal, nepouštěj politika přes práh, vyluxuje ti konto a ještě buje vyžadovat poděkování, padne ti brada a rok se to nespraví.

Někteří už zapoměli, že pro politika je jen přísně určená trasa kde je tráva vždy zelená (i vzimě), hraje příjemná hudba, vše je zalito teplým světlem a příjemnou vůní, také tam pracují jen mladí a krásní lidé ovšem nic těžkého. Ovšem technologie umí divy, takže celá fabrika je nebezpečná oblast kam nikdo nesmí a prohlídka může být pouze virtuální 3D nebo až 8D (jako na pouti), no a pak je úspěch zaručen, pokud není programátor sabotér.

Jste ale profík, to se pozná, pochválit Maláčovou musela být hrozná dřina a vy jste ani nemrknul.

3 0
možnosti
Foto

Pokud dnes J. Maláčová se svým poradcem Stropnickým navštěvuje fabriky a další zaměstnavatele, aby zjistila, jak jsou dodržovány pracovně-právní a jiné předpisy, je to krok správným směrem.

Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=773950

Ti dva neměli žádné právo kontroly a vůbec neměli být do areálu firmy vpuštěni.

9 1
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,43
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik