Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

modrý pohůnek

16. 1. 2009 19:55
Dva jak jeden.

Steigerwald = jonas.xaver - MODRONEOBOLŠEVÍCKÁ PAKÁŽRvRvRv  (Y)

0 0
možnosti
J

jonas.xaver

12. 11. 2008 8:36
paroblb

Už se těším na to, až tě vymetou z politiky, co všechna pak na tebe praskne ty náš malej tlustej kriplíku.

0 0
možnosti
MC

sualk

1. 11. 2008 12:50
Malíř

Vážený pane Paroubku, Vás nikdo nemusí vykreslovat jako nějakého autoritářského či dokonce diktátorského politika, jak uvádíte. Vy prostě takový jste a ví to každý slušný člověk. To, že jste nyní po volbách nasadil falešnou masku nemůžete nikterak zastírat. Však Vás to stálo jistě nemalé úsilí. Přesto vše z Vás ta zášť neustále vyvěrá napovrch. To prostě neutajíte a jistě si tím jsou vědomi i ti vaši voliči, kterým vyhovujete jako loupežník, který ze společného vaku bohatým bere a lotrům a nemakačenkům dává.

0 0
možnosti
S

Semper2

24. 7. 2008 21:32
píp pipip, píp (*zcensurováno)

Souhlasím, pan Steigerwald je skutečně jeden z nejhorších novinářů v této zemi - normalizační šašek. Stejně prolhaný a možná i zkorumpovaný , jako Komárek. Ale přesto nechápu, proč se tolik rozčilujete ? Angažujte je v lidovém domě. Vždyt´ výkony Vašich lidí zde (magquert/saab-volvo/ macura/ ) jsou pod obraz.

Chtělo by to novou krev...;-)

0 0
možnosti
JP

EasyR

24. 7. 2008 21:02
Ano,

Steigerwald je "agent-přisluhovač", Ty vepřová hlavo... ;-D

0 0
možnosti
JM

horstlee

14. 7. 2008 11:32
ou...

Milý pane Paroubku, najednou ctíte presumpci neviny? U Čuňka s tím máte problém, viďte? A tady se Vám to hodí - nu, bratři v oranžovém triku.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

24. 6. 2008 17:41
Pro málo chápavé modré palice.

Modří tupci stále vedou dokola  - kde vzal Standa na byt - kde vzal Standa na byt - kde vzal Standa na byt - no přece tunelováním, to zná přece každý modrý odeésesáký pacholek, jen ty to nevíš? Zeptejte se naivové Bormana-dalíka jak se nakupují aparthmány na horách i na dolinách, třeba nejen on ti to řekne a už tě nebude užírat závist neschopného! Třeba ti ho i pujčí, jako třeba Myrkovi a jeho milískům. Znáš to modrý modrému modrým bratrem je, nebot' jenom my modří jsme těma vyvalenýma suprumětelama a proto stále jen modrou šanci budu milovat a pocelý život tunely budovat.           Hay hou. ;-D

  8-o

0 0
možnosti
LN

_lu

23. 6. 2008 15:12
...

Tak pozor... to, že standovi nikdo nepřišel na to, že na byt nakradl ještě neznamená, že nenakradl... jen se na to prostě nepřišlo nebo se to s pomocí policie dobře zametlo:-) nebo mi snad chce někdo nakukat, že neodhalená krádež není krádež?

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

20. 6. 2008 20:20
Jak chutná moc.

Takovou neschopnou a slabou vládu jsme tu ještě neměli! Je to první vláda, jejíž mandát neodpovídá volebnímu výsledku, ale čachrům a korupci s poslanci přeběhlíky -politickýma prostituty, dle Ods konstruktivní poslanci;-(

Tuto vládu stmeluje jen touha po moci na kterou se třásli po dobu celých deset let a toto bylo též důvod, aby šlo všechno stranou. Touha po vládních křeslách modré Ods byla tak silná, že k dosažení moci bylo vše dobré. Dnes již tuto neschopnou či všeho schopnou vládu drží po hromadě pouze strach o ztrátu těchto křesel a oprávněný strach, že většina z nich se do sněmovny už více nedostane.

A samotná Ods se po předvedení svých schopností a tím co umí ztrácí čím dál, tím více svých voličů a vše nasvědčuje, že si od jejích výkonů odpočineme a že se jí zbavíme na více desítek let než doposud. Dost možná, že půjde ve volebních stopách své předchůdkyně KSČ. A toto bude jen dobře.

0 0
možnosti
BVČ

bývalý volič ČSSD

19. 6. 2008 15:52
...byl-li někdo obviněn policií, končil v ČSSD...

Poprvé slůvko pravdy z úst ROKO Paroubka. Končil v ČSSD, nikoliv skončil. Tam už za pomocí Teryngela a jemu podobných se stal křííšťálově číístý, že křííštáál kříšťálově křííšťálovější být nemůže. Tak, jako kraken Rath skončil v ODS i se svými návrhy 90,-Kč poplatků u lékaře a jeho cesta zatím končí v ČSSD, kde, překabátěný, vřeští proti popatkům 30,-Kč.

Pokud hledáme zdroje špíny, končíme v ČSSD jako ve  výchozích bodech těchto zdrojů. Ať již to je akce ODS mínus či mafiánské bilboardy s parte Melčáka a Pohanky. Že odesilatelé výhružných dopisů s náboji v průběhu prezidentských voleb nebyli dopadeni, celkem nepřekvapuje. Syrští teroristé se rádi podělí o zkušenosti se zastrašováním.:-©

0 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,45
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik